Hestehegn og ridebanehegn

Hegn til fold og ridebane i træ eller med tråd

Hestehegn

Skal det være et klassisk hestehegn i træ eller et hegn med strømførende tråd? Når du vælger et PIT Hegn hestehegn eller ridebanehegn, vælger du et hegn af høj kvalitet - uanset, om du vælger plast, træ eller tråd.

Heste er fantastiske dyr og har det bedst som flokdyr. Heste er også impulsive dyr, der kan reagere hurtigt på pludselig opståede lyde og lign. Når du skal vælge dit kommende heste hegn eller ridebanehegn, er der flere faktorer, du bør overveje. De sikkerhedsmæssige foranstaltninger skal naturligvis være på plads. Det ved vi noget om hos PIT Hegn. Du kender din hest og dens temperament bedst, hvilket også er en vigtig faktor til grund for dit valg af hegn til folden. Derfor anbefaler vi altid en god indledende snak om, hvad du har i tankerne. Med både din og vores erfaring får vi sammen skabt den mest optimale løsning til at holde dine heste på den rigtige side af hegnet - trygt og godt.


Vi yder 20 års garanti på hegnspæle og stolper i trykimprægneret fyrretræ.


Inden for hegn til heste har vi flere gode løsninger i både træ, plast og tråd. Hos PIT Hegn kan du få hjælp til opmåling og opsætning af dit hestehegn, og du kan også vælge blot at købe materialer og selv stå for resten.  Du kan til enhver tid få et uforpligtende tilbud på hegn fra os - og et gratis konsulentbesøg. 

KONTAKT OS


Hestehegn - garanti mod råd på hegnspæle og stolper

Vi yder 20 års garanti på vores hegnspæle i trykimprægneret fyrretræ. Hos PIT Hegn benytter vi kun materialer af høj kvalitet, så du får en langtidsholdbar løsning, der bærer dit hegn. 

 • Akacie Naturpæle (Robinie) fås som halvskårne, runde og kløvede
 • Trykimprægnerede pæle som har fået en førsteklassesforarbejdning

SE VORES PÆLE

Flotte ridebanehegn af træ

En permanent ridebane er som oftest en større økonomisk investering, og vi anbefaler derfor altid at vælge materialer af høj kvalitet, så vi opnår en lang holdbarhed. Hos PIT Hegn har vi mere end 25 års erfaring med opmåling og opsætning af ridebaner, og vi kan hjælpe dig med pålidelig rådgivning omkring materialevalget. 

Overvejelser i forhold til din investering i en ny ridebane:

 • Hvilken udformning passer bedst til omgivelser og de øvrige hegn
 • Hvor kraftigt et hegn er der brug for 
 • Hvor vedligeholdelsesfrit skal hegnet være
 • Hvilket budget er afsat til løsningen
 • Har I brug for hjælp til opmåling og opsætning

Vi kan opføre ridebaner efter specialmål og med udgangspunkt i alle de forskellige typer af hegn, som vi tilbyder til indhegning af heste og dyr generelt. Vi kan anbefale et Wrangler hegn, som ses på dette billede for et smukt men også holdbart resultat. På denne type hegn yder vi 20 år garanti mod på både hegnspæle og stolper til hegn.

Hestehegn - wrangler hegn. Træhegn til heste

Et Wrangler hegn er et smukt og eksklusivt heste hegn, som er opbygget på kraftige Ø14 cm stolper. Bommene er monteret i de fræsede huller i stolpen, og alle materialer er produceret i trykimprægneret træ, som kan stå i naturfarve, eller I kan vælge at male det. Smøres hegnet med trætjære, giver det et virkeligt eksklusivt og smukt resultat.

 • Hegnspælene er NTR-A imprægneret
 • Bommene er NTR-AB imprægneret

Et Wrangler heste hegn leveres som standard i 120 cm højde med 2 vandrette bomme men kan også leveres med 3 vandrette bomme efter ønske.

Hestehegn - colorado hegn. Træhegn til heste

Colorado hegnet er vores mest populære hegn til heste. Det er et flot og sikkert hegn til en fornuftig pris, som er udført i svensk fyrretræ. Lægten er halvskåret (gennemsavet) og skrues fast med rustfrie skruer i pælene. Vores Colorado heste hegn monteres normalt på Ø10 cm pæle men kan også monteres på Ø12 cm pæle. 

 • Gennemskårne lægter, der er flot affaset, så der ikke er skarpe kanter
 • Svensk trykimprægneret fyrretræ i henhold til NTR.

Beskyt både din hest og dit hegn
Monterer du elektriske tråde indvendigt på hegnet, forhindrer du hestene i at ødelægge hegnet. Du øger samtidig sikkerheden pga. den psykologiske barriere, som trådene udgør. 

Hestehegn - guldfakse sikkerhedshegn. El hegn til heste

Guldfakse sikkerhedshegn er en fantastisk løsning til indhegning af heste, og vi leverer i dag mange sikkerhedshegn til både stutterier, rideskoler, avlere og private hestehold med Guldfakse. Sikkerhedshegnet er et trådhegn (elhegn), som monteres på kraftige hegnspæle eller stolper efter eget valg. Vi anbefaler vores trykimprægnerede hegnspæle i en kraftig størrelse til hjørnepæle og mindre størrelse til mellempæle. 

Guldfakse sikkerhedshegn er et flot og simpelt hegn men også en økonomisk attraktiv løsning. Af flere fordele kan vi nævne:

 • Meget høj sikkerhed
 • Vedligeholdelsesfrit
 • Lang holdbarhed
 • Stærk visuel effekt, da det ses tydeligt
 • 7 mm - det skærer ikke hestene takket være plastkappen rundt om ståltråden

Anbefalet højde og tråde:
Små heste: 100 cm hegn med 2 rækker tråde
Mellemstore heste: 120 cm hegn med 2 eller 3 rækker tråde
Store heste: 135 cm hegn med 3 rækker tråde

Hestehegn - texas træhegn til heste.

Vores Texas hegn er et traditionelt træhegn i en super kvalitet. Hele hegnet er udført i svensk fyrretræ med 20 års garanti mod råd på pælene. Pælene nedrammes i jorden, og lægterne fastgøres med rustfri skruer.

 • 20 års garanti mod råd på pælene
 • Kan stå som trykimprægneret eller males efter eget valg

Et Texas hegn kan kombineres i mange varianter med antal lægter, pæle, diameter og 2 forskellige lægtestørrelser. For yderligere sikkerhegn kan vi montere sikkerhedstråde inderst på hegnet, som også afholder hestene i at ødelægge hegnet.

Hestehegn og ridebanehegn - bedste kvalitet i hegn, hegnspæle og stolper Hestehegn - Wrangler træhegn ridebanehegn
Hestehegn - alt i elhegn og træhegn til fold og ridebane Hestehegn - træhegn til indhegning, fold, ridebane og som havehegn

Hestehegn og ridebanehegn af super kvalitet

Vi har et stort udvalg af forskellige hegnstyper, og vi har altid liggende på lager til hurtig levering.


Få vores rådgivning omkring hvilke elementer, der skal for at holde dine dyr trygt og sikkert på den rigtige side af hegnet. Find din PIT Hegn medarbejder her eller ring for gratis rådgivning på telefon 6225 1254

SE PRISER I WEBSHOP


 

Hestehegn - træhegn med 2 tråde til fold og ridebane Hestehegn og ridebanehegn - flotte træhegn og sikre elhegn til fold og luftefold
Hestehegn - træhegn med 2 stolper til fold og ridebane. Hestehegn - elhegn på trykimprægnerede stolper til fold og luftefold

Vi har med årene hjulpet mange store og mindre stutterier samt private med sikre og holdbare hegn til alt lige fra folden til ridebanen. Har du brug for en specialløsning, så brug en af vores konsulenter til at komme i gang med at designe din idé.

Find din PIT Hegn medarbejder her eller ring for gratis rådgivning på telefon 6225 1254.

SE PORTE OG LÅGERHestehegn og ridebanehegn i forskellige kvaliteter

Vi kan hjælpe dig med følgende typer af heste hegn:

 • Wrangler hegn
 • Texas hegn
 • Colorado hegn
 • Guldfakse sikkerhedshegn
 • Naturhegn efter ønske 

Alle disse typer af hegn kan med fordel anvendes til både fold, ridebane og luftefold. Et wrangler hestehegn kan f.eks. også anvendes som et almindeligt hegn til grunden omkring en landejendom. Det er et luftigt hegn, som samtidigt kraftigt markerer grundens areal. 

Hestehegn - træhegn med 3 stolper og indertråd til fold og ridebane Robinipæle - alt i hegnspæle og stolper til hestehegn og ridebanehegn
Hestehegn - sikre elhegn og solide stolper til fold og luftefold Kraftige hegnspæle og stolper til hestehegn og ridebanehegn

Låger til hestehegn og ridebanehegn

Hos PIT Hegn fører vi et stort udvalg af låger, som passer til den enkelte hegnstype - eller vi kan specialdesigne en låge eller port til dig. Det er også meget brugt at anvende smedejernshegn ved f.eks. indkørsel, foran hovedbygningen eller som adgangskontrol mellem fold, ridebanehegn og de grønne arealer. Alle vores smedejernsporte kan tilpasses i mål samt gøres nemme at anvende med smart portautomatik

Alle vores hestehegn er af den bedste kvalitet og sikrer dig - til enhver tid - et holdbart hegn, der holder dine heste inde i folden – uanset årstid, vejr og dine hestes temperament naturligvis. I vores sortiment pæle finder du nogle af de mest langtidsholdbare hegnspæle og stolper på markedet. Vælg mellem trykimprægneret træ eller naturpæle med naturlig restistens mod råd (robiniepæle). Vi yder altid 20 års garanti på vores pæle til hegn i trykimprægneret fyrretræ. 


Har du brug for rådgivning omkring valg af låge til enten et eksisterende hegn eller et nyt hegn, så kontakt os gerne og brug vores erfaring til vælge den helt rigtige låge til jeres fold eller ridebane. Vi hjælper gerne med opsætning af låge og hegn, hvis du ikke har mod på at gøre det selv.

SE LÅGER

SE HEGNSPÆLE OG STOLPER


 

Låge til hestehegn - flot dobbeltlåge af træ Hestehegn og ridebanehegn med flotte og praktiske låger f.eks. trælåge Ridebanehegn med trælåge - flot træhegn til fold og ridebane
Låge til hestehegn - flot trælåge til fold, luftefold og ridebane Låge til hestehegn - klaplåge i hårdttræ Ridebanehegn med gitterlåge - solide træhegn til ridebane og fold

 


Opsætning af hestehegn og ridebanehegn

Afhængigt af hvor mange kilometer hestehegn, du skal have sat op, bør du overveje, om det er en bedre investering at få vores hjælp til opsætning af dit hegn. Vi har det rette grej og kan derfor hurtigt og meget præcist få hegnet sat op. Vores montører har mange års erfaring inden for opsætning af hegn til folden, bokse (f.eks. Paddocks) samt opsætning af ridebanehegn.

Bruger du os fra start som sparringspartner til din næste hegnsløsning, kan vores kompetencer sikre dig den rigtige løsning, der står sikkert og godt fra start.

Kontakt os for en uforpligtende pris på opsætning af hegn her.

SE REFERENCER FOR HESTEHEGN


Vores heste hegn kan bruges andre formål som f.eks. kvæghegn, fårehegn, grisehegn eller som hegn til smådyr  (f.eks.høns eller ænder). 

Læskur til hestehegn - vi opsætter hegn til fold og ridebaner i hele Danmark
Opsætning af hestehegn - ring for et tilbud på billigt hegn
Få hjælp til opmåling og opsætning

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Hestehegn og ridebanehegn - få rådgivning

Hestehegn - FSC hegnspæle og stolper

Få et tilbud på en færdig løsning
Vi kan være din sparringspartner fra idé til færdigt projekt. Kontakt os for et godt tilbud på opmåling, projektering, materialer samt opsætning.

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Kontaktpersoner
Niels Kildelund

Niels Kildelund

Salg – Private
Telefon: 38403718
Martin Risager

Martin Risager

Afdelingsleder Nordjylland
Telefon: 40746803
Morten G. Sørensen

Morten G. Sørensen

Afdelingsleder Midtjylland
Telefon: 38403741
Palle Clausen

Palle Clausen

Afdelingsleder Sjælland
Telefon: 22504447
Lennart Hartmann Nielsen

Lennart Hartmann Nielsen

Salgskonsulent København
Telefon: 93391256
Preben Jul Pedersen

Preben Jul Pedersen

Salgskonsulent Sjælland
Telefon: 52100440
Jim Møller Larsen

Jim Møller Larsen

Salg - LANDBRUG
Telefon: 38403715