Hestehegn og ridebanehegn

Flot og sikkert ridebanehegn af træ eller tråd

Hestehegn

Skal det være et klassisk hestehegn eller et hegn med strømførende tråd? Når du vælger et PIT Hegn hestehegn eller ridebanehegn, vælger du et hegn af høj kvalitet. Det er uanset, om du vælger plast, træ eller tråd.

Heste er fantastiske dyr og har det bedst som flokdyr. Heste er også impulsive dyr, der kan reagere hurtigt på pludselig opståede lyde og lign. Når du skal vælge dit kommende hestehegn, er der flere faktorer, du bør overveje. De sikkerhedsmæssige foranstaltninger skal naturligvis være på plads. Det ved vi noget om hos PIT Hegn. Du kender din hest og dens temperament bedst, hvilket også er en vigtig faktor til grund for dit valg. Derfor anbefaler vi altid en god indledende snak om dine tanker. Med både din og vores erfaring får vi sammen skabt den mest optimale løsning til dit nye hestehegn eller ridebane.

Hestehegn af træ til fold og ridebane inkl. trælåge


Vi yder 20 års garanti på vores FSC® certificerede hegnspæle og stolper til hegn i trykimprægneret fyrretræ.


Inden for hegn til heste har vi flere gode løsninger i både træ, plast og tråd. Hos PIT Hegn kan du få hjælp til opmåling og opsætning af dit hestehegn, og du kan også vælge blot at købe materialer og selv stå for resten.  Du kan til enhver tid få et uforpligtende tilbud på hegn fra os - og et gratis konsulentbesøg. 

 

Hestehegn og ridebanehegn af super kvalitet

Vi har et stort udvalg af forskellige hegnstyper, og vi har altid liggende på lager til hurtig levering.


Få vores rådgivning omkring hvilke elementer, der skal for at holde dine dyr trygt og sikkert på den rigtige side af hegnet. Find din PIT Hegn medarbejder her eller ring for gratis rådgivning på telefon 6225 1254

SE PRISER I WEBSHOP


Hestehegn og ridebanehegn fra PIT Hegn f.eks. colorado, der er solidt træhegn med matchende porte og låger. Få en pris.

Hegnspæle og stolper til hestehegn og ridebanehegn med 20 års garanti mod råd. Kontakt PIT Hegn


Vi har med årene hjulpet mange store og mindre stutterier samt private med sikre og holdbare hegn til alt lige fra folden til ridebanen. Har du brug for en specialløsning, så brug en af vores konsulenter til at komme i gang med at designe din idé. Find din PIT Hegn medarbejder her eller ring for gratis rådgivning på telefon 6225 1254.

SE PORTE OG LÅGERForskellige hegnstyper fra PIT Hegn

Vi kan hjælpe dig med følgende typer af hegn til heste:

 • Wrangler hegn
 • Texas hegn
 • Colorado hegn
 • Guldfakse sikkerhedshegn
 • Naturhegn efter ønske 

Hestehegn og ridebanehegn fra PIT HEGN. Alt i hegn, porte og låger til heste. Få et uforpligtende tilbud

PIT Hegn fører et stort udvalg af låger, som passer til den enkelte hegnstype - eller vi kan specialdesigne en låge eller port til dig. Det er også meget brugt at anvende smedejernshegn ved f.eks. indkørsel, foran hovedbygningen eller som adgangskontrol mellem fold, ridebanehegn og de grønne arealer. Alle vores smedejernsporte kan tilpasses i mål samt gøres nemme at anvende med smart portautomatik


Alle vores hestehegn er af den bedste kvalitet, og sikrer dig altid et holdbart hegn, der holder dine heste inde i folden – uanset årstid, vejr og dine hestes temperament selvfølgelig. PIT Hegn fører også et stort udvalg af låger, som passer specielt til den enkelte hegnsløsning, og så har vi selvfølgelig også nogle af de mest holdbare hegnspæle og stolper på markedet.

Hegnspæle og stolper til hestehegn og ridebanehegn med 20 års garanti mod råd. Alt i hegn, porte og låger - PIT Hegn


Vi yder altid 20 års garanti på vores FSC certificerede hegnspæle og stolper til hegn i trykimprægneret fyrretræ – det er vores garanti for bæredygtig skovdrift og genplantning.

SE HEGNSPÆLE OG STOLPER


Opsætning af hestehegn og ridebanehegn

Afhængigt af hvor mange kilometer hestehegn, du skal have sat op, bør du overveje, om det er en bedre investering at få vores hjælp til opsætning af dit hegn. Vi har det rette grej, og kan derfor hurtigt og meget præcist få hegnet sat op. Vores montører har mange års erfaring inden for opsætning af hegn til folden, bokse (f.eks. Paddocks) – samt opsætning af ridebanehegn.

Opsætning af hestehegn, trådhegn og ridebanehegn


Bruger du os fra start som sparringspartner til din næste hegnsløsning, kan vores kompetencer sikre dig den rigtige løsning, der står sikkert og godt fra starten.

Kontakt os for en uforpligtende pris på opsætning af hegn her.

SE REFERENCER FOR HESTEHEGN


Vores hestehegn kan dog ikke kun bruges til heste – selvom hegnet dog egner sig specielt godt som ridebanehegn. Det kan med fordel også benyttes som både kvæghegn, fårehegn, grisehegn eller som hegn til smådyr som f.eks. høns eller ænder. Hegnet egner sig generelt godt som dyrehegn og vildthegn, dvs. det egner sig godt til at holde dyr enten ude eller inde – alt efter hvad dit formål med et sådant hegn er.

Hestehegn til fold og ridebane. Trælåge og stolper med garanti mod råd.

Gitterlåge til hestehegn og fold

Hestehegn i svensk fyr. Alt i hegn til heste, trådhegn, hegnspæle med 20 års garanti mod råd, stolper af træ og matchende låge til hegn

Dobbelt trælåge til hestenhegn og fold

Hestehegn i svensk fyr. Alt i hegn til heste, trådhegn, hegnspæle med 20 års garanti mod råd, stolper af træ og matchende låge til hegn

Hestehegn - trådhegn med strøm


Hegnstråd og træ pæle til hestehegn

Vi yder 20 års garanti på vores FSC® certificerede pæle i trykimprægneret fyrretræ. Denne certificering er garanti for bæredygtig skovdrift og genplantning. Hos PIT Hegn benytter vi kun materialer af høj kvalitet, så du får en langtidsholdbar løsning, der bærer dit hegn. 

 • Akacie Naturpæle (Robinie) fås som halvskårne, runde og kløvede
 • Trykimprægnerede pæle som har fået en førsteklassesforarbejdning

SE VORES PÆLE

Flotte ridebanehegn af træ

En permanent ridebane er som oftest en større økonomisk investering, og vi anbefaler derfor altid at vælge materialer af høj kvalitet, så vi opnår en lang holdbarhed. Hos PIT Hegn har vi mere end 25 års erfaring med opmåling og opsætning af ridebaner, og vi kan hjælpe dig med pålidelig rådgivning omkring materialevalget. 

Overvejelser i forhold til din investering i en ny ridebane:

 • Hvilken udformning passer bedst til omgivelser og de øvrige hegn
 • Hvor kraftigt et hegn er der brug for 
 • Hvor vedligeholdelsesfrit skal hegnet være
 • Hvilket budget er afsat til løsningen
 • Har I brug for hjælp til opmåling og opsætning

Vi kan opføre ridebaner efter specialmål og med udgangspunkt i alle de forskellige typer af hegn, som vi tilbyder til indhegning af heste og dyr generelt. Vi kan anbefale et Wrangler hegn, som ses på dette billede for et smukt men også holdbart resultat. På denne type hegn yder vi 20 år garanti mod på pælene.

Hestehegn - wrangler hegn. Træhegn til heste

Et Wrangler hegn er et smukt og eksklusivt hegn, som er opbygget på kraftige Ø14 cm stolper. Bommene er monteret i de fræsede huller i stolpen, og alle materialer er produceret i trykimprægneret træ, som kan stå i naturfarve, eller I kan vælge at male det. Smøres hegnet med trætjære, giver det et virkeligt eksklusivt og smukt resultat.

 • Pæle er NTR-A imprægneret
 • Bomme er NTR-AB imprægneret

Et Wrangler hegn leveres som standard i 120 cm højde med 2 vandrette bomme, men kan også leveres med 3 vandrette bomme efter ønske.

Hestehegn - colorado hegn. Træhegn til heste

Colorado hegnet er vores mest populære hegn til heste. Det er et flot og sikkert hegn til en fornuftig pris, som er udført i svensk fyrretræ. Lægten er halvskåret (gennemsavet) og skrues fast med rustfrie skruer i pælene. Vores Colorado hegn monteres normalt på Ø10 cm pæle men kan også monteres på Ø12 cm pæle. 

 • Gennemskårne lægter, der er flot affaset, så der ikke er skarpe kanter
 • Svensk trykimprægneret fyrretræ i henhold til NTR.

Beskyt både din hest og dit hegn
Monterer du elektriske tråde indvendigt på hegnet, forhindrer du hestene i at ødelægge hegnet og du øger samtidig sikkerheden pga. den psykologiske barriere, som trådene udgør. 

Hestehegn - guldfakse sikkerhedshegn. El hegn til heste

Det er mange år siden, at vi fik den første container med Guldfakse sikkerhedshegn hjem fra USA. Guldfakse sikkerhedshegn er en fantastisk løsning til indhegning af heste, og vi leverer i dag mange sikkerhedshegn til både stutterier, rideskoler, avlere og private hestehold med Guldfakse. 

Guldfakse sikkerhedshegn er et flot og simpelt hegn men også en økonomisk attraktiv løsning. Af flere fordele kan vi nævne:

 • Meget høj sikkerhed
 • Vedligeholdelsesfrit
 • Lang holdbarhed
 • Stærk visuel effekt, da det ses tydeligt
 • 7 mm - det skærer ikke hestene takket være plastkappen rundt om ståltråden

Anbefalet højde og tråde:
Små heste: 100 cm hegn med 2 rækker tråde
Mellemstore heste: 120 cm hegn med 2 eller 3 rækker tråde
Store heste: 135 cm hegn med 3 rækker tråde

Hestehegn - texas træhegn til heste.

Vores Texas hegn er et traditionelt træhegn i en super kvalitet. Hele hegnet er udført i svensk fyrretræ med 20 års garanti mod råd på pælene. Pælene nedrammes i jorden, og lægterne fastgøres med rustfri skruer.

 • 20 års garanti mod råd på pælene
 • Kan stå som trykimprægneret eller males efter eget valg

Et Texas hegn kan kombineres i mange varianter med antal lægter, pæle, diameter og 2 forskellige lægtestørrelser. For yderligere sikkerhegn kan vi montere sikkerhedstråde inderst på hegnet, som også afholder hestene i at ødelægge hegnet.

Vi giver gerne gratis råd og vejledning om hegn.
Skriv til os, og du hører fra os, så hurtigt vi kan. 

Du finder priser her: pithegnshop.dk
Ses vi også på Facebook?