3,5 km hegn og skydeporte til Gl. Egstrup

Komplet flethegn med skydeport og låge - stor sikringsopgave i Auning

I Auning på Djursland foregår en lang række forsøg med grøntsags- og frugtdyrkning, for her ligger den nye forsøgsstation Gl. Egstrup, som varetages af Institut for fødevarer og Aarhus Universitet. For at beskytte afgrøderne kræver det et godt og sikkert hegn. I samarbejde med en af vores kunder har vi leveret en stærk sikringsløsning, som nu står helt færdig i Auning.

Særligt ved denne opgave er, at vores kunde har valgt at få adgangskontrol til deres porte. En løsning, som helt enkelt gør det muligt ”at ringe til portene” via sin mobiltelefon og dermed giver mulighed for, at man kan tilgå adgangskontrollen alle steder fra. Det gør, at man let og gnidningsfrit kommer igennem portene med et enkelt tryk på sin mobil - uden at skulle ind og ud af traktoren. Porte og automatik er derfor monteret med øje for et godt dagligt flow igennem hegnet.

Ydermere er der i løsningen taget højde for, at dyr helst skal holdes helt væk fra markerne. Derfor er hegnet gravet ned i jorden hele vejen rundt samt, at vi har støbt en ramme under portene. Så kan harer og andre af markernes smådyr ikke grave sig under for at komme ind i et ellers tillokkende spisekammer.

PIT Hegn materialevalg

  • 3,5 km galvaniseret fletvæv med 2 tråde på toppen
  • 3 stk. elektriske porte med kraftig bundramme og patenteret rullesystem
  • Adgangskontrol via brug af app

PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Hos PIT Hegn har vi meget stor erfaring med denne type opgave. Vi kan være sparringspartner fra idé til færdig løsning og indgår gerne i et samarbejde, som vi også har været her. Fletvæv gør sig fortrinligt til større, lige arealer og er der brug for yderligere sikring, rådgiver vi gerne om andre muligheder.

Se vores skydeporte


OPSAT i 2022


KONTAKT OS