Hegn og nethegn til smådyr

Nethegn og volierenet til f.eks. høns og ænder

Hegn til smådyr

Nethegn - billig trådhegn og volierenet Nethegn - voliere og indhegning af høns, fugle og papegøje Nethegn - voliere til høns og fugle

 

Når mindre dyr som høns og ænder skal have lov til at nyde friheden udenfor, er de særligt udsatte for angreb fra blandt hunde, mår og ræve. Til dette formål kan vi bygge gode sikkerhedshegn af nethegn,  trådhegn, voliere og volierenet. Ønskes yderligere beskyttelse, kan der anvendes et elektrisk hegn med 1-3 tråde, som monteres på afstands isolatorer. Ved du præcist, hvad du går efter, kan du med fordel handle dit næste hegn direkte via vores webshop til skarpe priser. 

Vi har flere muligheder for opsætning med træpæle og tentorpæle både, hvad angår nethegn og volierenet samt forskellige låger, som oftest er udført i galvaniseret eller pulverlakeret stål. 

Volierenet fra PIT Hegn

  • Europæisk volierenet med kraftig galvanisering
  • Velegnet til fælder, bure og voliere
  • Leveres i 25 meter ruller og 1 meter højde
  • Maskestørrelser fra 13X13 til 25X25
  • Trådtykkelse fra 0,8 - 1,8 mm. tråd

Hønsetråd fås i 50 - 100 cm højde og maskestørrelse 16X16 til 50x50 cm.


Opsætning af hegn til smådyr

Hegn til smådyr er ofte en overkommelig opgave, og derfor vælger mange at købe deres hegn og materialer hos os og selv stå for opsætning. Afhængigt af hvor stort et areal som skal hegnes, kan du overveje, om det er en bedre investering at få vores hjælp til opsætning af dit hegn. Vi har det rette grej, og kan derfor hurtigt og meget præcist få hegnet sat op. Vores montører har mange års erfaring inden for alle typer af hegn. 


Få vores rådgivning omkring hvilke elementer, der skal for at holde dine dyr trygt og sikkert på den rigtige side af hegnet. Find din PIT Hegn medarbejder her eller ring for gratis rådgivning på telefon 6225 1254.

SE PRISER I WEBSHOP


Hegn til hønsegård. Trådhegn og panelhegn

Nethegn - hegn til smådyr

Billigt trådhegn - få et tilbud på hegn, stolper og hegnspæle til hold af smådyr

Hegn - hjælp til hegn, porte og låger. Få professionl vejledning

Vi giver gerne gratis råd og vejledning om hegn.
Skriv til os, og du hører fra os, så hurtigt vi kan. 

Du finder priser her: pithegnshop.dk
Ses vi også på Facebook?