Hegn og nethegn til smådyr

Nethegn og volierenet til f.eks. høns og ænder

Hegn til smådyr

Nethegn - billig trådhegn og volierenet Nethegn - voliere og indhegning af høns, fugle og papegøje Nethegn - voliere til høns og fugle

 

Når mindre dyr som høns og ænder skal have lov til at nyde friheden udenfor, er de særligt udsatte for angreb fra blandt hunde, mår og ræve. Til dette formål kan vi bygge gode sikkerhedshegn af nethegn,  trådhegn, voliere og volierenet. Ønskes yderligere beskyttelse, kan der anvendes et elektrisk hegn med 1-3 tråde, som monteres på afstands isolatorer. Ved du præcist, hvad du går efter, kan du med fordel handle dit næste hegn direkte via vores webshop til skarpe priser. 

Vi har flere muligheder for opsætning med træpæle og tentorpæle både, hvad angår nethegn og volierenet samt forskellige låger, som oftest er udført i galvaniseret eller pulverlakeret stål. 

Volierenet fra PIT Hegn

  • Europæisk volierenet med kraftig galvanisering
  • Velegnet til fælder, bure og voliere
  • Leveres i 25 meter ruller og 1 meter højde
  • Maskestørrelser fra 13X13 til 25X25
  • Trådtykkelse fra 0,8 - 1,8 mm. tråd

Hønsetråd fås i 50 - 100 cm højde og maskestørrelse 16X16 til 50x50 cm.

 


Kattehegn - trådhegn er et effektivt hegn til katte

Hvis naboen føler sig generet af din kat, bør du tage handling. I følge Mark- og Vejfredsloven er du forpligtet til at holde din kat på din egen grund trods det, at vi ved, at katte har en strejfende natur. Der er flere gode muligheder for at opretholde det gode naboskab, og den simple løsning er at hegne haven ind med et effektivt hegn. Som så mange dyr er katte forskellige fra race til race, og nogle hopper/springer mindre end andre. Derfor er vores kattehegn altid en specialtilpasset løsning, men kontakt os gerne for en uforpligtende snak om de forskellige muligheder samt priser. 

> Se en udført opave med et opsat kattehegn 

Grønt fletvæv - det vedligeholdelsesfrie hegn

En billig og neutral løsning der falder godt ind i rammerne til en have, hvor der f.eks. er meget hæk, er vores fletvævs hegn. Fletvæv er et åbent hegn med store masker og fås i galvaniseret eller grøn farve. Hegnet monteres oftest på smalle stolper af stål inkl. skråstivere, der stabiliserer hegnet. Der kan til enhver tid monteres ekstra foranstaltninger til denne type hegn som f.eks. en strømførende tråd eller et knæk på toppen, som vender ind mod haven. Højden kan justeres alt efter behov. 

Trådhegn - effektivt hegn til at holde katte i haven. Fås med elhegn

Trådhegn - hegn af fletvæv til at holde katten i haven

Se vores fletvævshegn her

Se vores elhegn her


Få vores rådgivning omkring hvilke elementer, der skal for at holde dine dyr trygt og sikkert på den rigtige side af hegnet. Find din PIT Hegn medarbejder her eller ring for gratis rådgivning på telefon 6225 1254.

SE PRISER I WEBSHOP


Opsætning af hegn til smådyr

Hegn til smådyr er ofte en overkommelig opgave, og derfor vælger mange at købe deres hegn og materialer hos os og selv stå for opsætning. Afhængigt af hvor stort et areal som skal hegnes, kan du overveje, om det er en bedre investering at få vores hjælp til opsætning af dit hegn. Vi har det rette grej, og kan derfor hurtigt og meget præcist få hegnet sat op. Vores montører har mange års erfaring inden for alle typer af hegn. 


Få vores rådgivning omkring hvilke elementer, der skal for at holde dine dyr trygt og sikkert på den rigtige side af hegnet. Find din PIT Hegn medarbejder her eller ring for gratis rådgivning på telefon 6225 1254.

SE PRISER I WEBSHOP


Hegn til hønsegård. Trådhegn og panelhegn

Nethegn - hegn til smådyr

Trådhegn i flere farver. Alt til i hegn til smådyr til skarpe priser

Trådhegn og volierenet. Køb hele ruller og spar mange penge!