Boldbanehegn til kunststofbane

Dobbelt granulatsikring til boldbanehegn passer på miljøet!

Der er andre hensyn at tage, når vi opsætter hegn til boldbaner med kunststofgræs. Når vi laver denne type løsning, er det vigtigt at passe godt på naturen. Vi ser her en meget flot løsning med dobbelt granulatsikring, som sikrer, at granulaten bliver på banen.

En kunststofbane består af gummigranulat (plastik), som nemt forsvinder ud af banen i sko og tøj, og når der bliver fejet på banen. På en bane med kunststofgræs kan der spilles året rundt, og især når banen skal fejes i snevejr, kan det være svært at holde granulaten på banen.

Den mest gængse type boldbanehegn sikres med den nederste sorte granulatsikringsplade, men her har vi lavet en dobbeltløsning, hvor vi har opsat et ekstra hvidt overstykke. Det er en meget effektiv måde at sikre, at plastikken ikke forsvinder ud i naturen i det tilstødende område. Ydermere lyser det hvide overstykke flot op omkring banen, især på en flot solskinsdag!

 

PIT Hegn materialevalg

  • Mørkegrå stronggitter boldbane hegn (specialfarve)
  • Monteret håndliste i samme farve som det opsatte trådhegn
  • 1 stk. matchende låge, så spillerne kan komme ind og ud
  • 1 stk. matchende 3 m. bred "service" port, så man nemt kan komme ind og vedligeholde kunststofgræsset

På låge og port er der ligeledes monteret granulatsikring, som fuldender hegnsløsningen - hele vejen rundt.

PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Hos PIT Hegn tænker vi også grønt og kan rådgive omkring, hvordan vi udnytter ressourcer bedst muligt og samtidig passer på det miljø, hvor vi opsætter hegnsløsninger. Denne løsning er et fint eksempel på, at vi kan levere stort set alt efter vores kunders ønsker. Der er stor fokus på plastik i disse tider, og dette er en optimering i forhold til traditionelle boldbanehegn. Vi har her holdt os til de foreskrevne retningslinjer for hele projektet. Typisk bruger vi 4-6 uger på kunne levere hegnsløsningen og ca. 10 dage til montere - alt efter hvor stor banen er naturligvis.

Læs mere om vores boldbanehegn


OPSAT i 2019


KONTAKT OS