Boldbur til skolegård

Hold boldene i spil og børnene i sikkerhed med én og samme løsning

Et godt hegn holder boldene på plads og de unge mennesker i sikkerhed, for mens leg eller boldspil står på, er det ikke altid opmærksomheden rettes mod ret meget andet. Et boldbur i en skolegård giver stor følelse af tryghed for alle parter, og så er hegnet udviklet, så det kan holde til de danske vind- og vejrforhold. 

Presset på et sportshegn er endnu større end på et institutionshegn og monteres derfor altid på varmgalvaniserede stolper. Her i Viborg har denne skole nu glæde af et solidt, galvaniseret panelhegn, som vil stå sikkert mange år frem. Der er desuden monteret fiskenet på toppen, som sikrer INGEN flyvende bolde over til naboerne. Heller ikke når det går lidt vildt for sig.

PIT Hegn materialevalg

  • Galvaniseret panelhegn, stronggitter
  • Monteret på varmgalvaniserede stolper
  • Monteret med tag: fiskenet

PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Boldbanehegn fås i mange forskellige mål. I kan derfor få en skræddersyet løsning, der passer til jeres behov. Vi kan både tegne, designe samt levere og opsætte hegnet for jer. Vi rådgiver gerne helt fra opstarts­fasen, så I kan være trygge ved, at vi kommer godt fra start. Brug os gerne til at “spille bold op af”.

Læs mere om vores boldbanehegn


OPSAT i 2022


KONTAKT OS