Colorado ridebane med Fanølåge

Klassisk og solidt ridebanehegn med trælåge

Der skal tages højde for mange faktorer, når der skal bygges en ridebane. Der er både jordlag, grundvandshøjde, de omkringliggende arealer og så kommer selve opbygningen af ridebanen.

Vi har her opsat en 20x60 ridebane med en 3 meter bred Fanølåge. Pælene er trykimprægnerede opsat med 2 halvskårne lægter. Et godt og solidt grundlag for en ridebane, der kan holde til at blive brugt i mange år frem og som kræver meget lidt vedligeholdelse.

Både pæle og bomme er NTR-A imprægneret. Vi yder 20 års fuld garanti på vores FSC® certificerede pæle til hegn og hegnsstolper i trykimprægneret fyrretræ.

PIT Hegn materialevalg

  • 20x60 ridebane – Colorado
  • Ø10-200 cm trykimprægneret pæle med 2 halvskårne lægter Ø10-300 cm
  • Højde til toppæl 135 cm
  • Fanølåge, 3 meter bred trælåge
  • På begge sider af lågen er slået Ø14-200 og Ø14-250 cm trykimprægneret pæl


PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Vi tager højde for mange ting, når vi bygger en ridebane til vores kunder. For vi skal slå pæle i jorden, der skal kunne holde i mange år, og det afhænger af underlaget, Derfor havde vi i dette tilfælde også brug for at vide, hvad banen er bygget op af (mursten, knust tegl og stenmel). Står I og skal bygge en helt ny ridebane inkl. bundlaget, så tag os gerne tidligt med ind i projektet som sparringspartner.

Læs mere om vores hestehegn


OPSAT i 2023


KONTAKT OS