El hegn holder styr på køerne

Sikkert hegn med el hegn og klaplåger til det grønne område

Kreaturerne får den flotteste udsigt på denne nyhegnede strandeng, som befinder sig ved indsejlingen til Odense. Et el hegn med 2 tråde på trykimprægnerede hegnspæle danner rammen om deres nye "hjem" så de kan gå her trygt og sikkert. Denne græseng ligger tæt på et sommerhusområde, og der var derfor også et ønske om mulighed for at gå igennem græsengen for at komme ned til vandet. Det har vi løst med 2 malede klaplåger. 

Vi ser en rigtig flot hegnsløsning inden for vores landbrugshegn, hvor vi naturligvis yder 20 års garanti mod råd på de trykimprægnerede pæle. Man har yderligere valgt at tilkøbe en fangefold, som er den allernemmeste måde at indfange køerne, når de skal på stald.

 

PIT Hegn materialevalg

  • El hegn med 2 tråde
  • Trykimprægnerede pæle og hjørnepæle med 20 års garanti mod råd
  • 2 stk. malede klaplåger, der gør det nemt at gå komme ned til vandet
  • Fangefold af høj kvalitet og i let materiale, der gør det nemt at flytte

 

PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Et elektrisk hegn er et meget sikkert hegn, som ofte også kaldes kvæghegn eller trådhegn. Lidt misvisende er disse benævnelser dog, for hegnet er meget velegnet til andre dyr som heste og får. Hegnet har en lang levetid, og er derfor også en god økonomisk løsning, når vi hegner større arealer. Vi gider ikke at slås med vores dyr, og derfor anbefaler vi oftest at tilkøbe en fangefold, som gør det noget nemmere at få dyrene på stald. En fangefold kan også sagtens benyttes til andre dyr f.eks. får. 

Se vores El hegn

 


OPSAT i 2019


KONTAKT OS