Fårehegn - nethegn monteret på solide hegnspæle

Nethegn med el er et effektivt fårehegn

Kendetegnene for vores hegn til får og geder er, at det er vedligeholdelsesfrie og langtidsholdbare hegn. Får og geder er dyr, som brug for både synlige og robuste hegn. Derfor anbefaler vi oftest nethegn for optimal synlighed og med påmonteret elhegn for en højere sikkerhed – både indefra som udefra.

Hos vores kunde i Fåborg har vi opsat fårehegn på Akacie/Robinie pæle. Nethegnet, som er brugt, er vores Bear Fence. Det er et meget stærkt og sikkert hegn. X-knuden er 3 gange stærkere end alle andre typer nethegn. Tråden, som er brugt på ydersiden, er vores stærke Super Wire. Tråden har vi monteret på runde ringisolatorer. Et godt og stærkt hegn som samtidig en prisbillig løsning.

 PIT Hegn materialevalg

  • Bear Fence, x-knude svær galvaniseret nethegn brudstyrke 1050 n/mm2
  • Super Wire elhegn
  • Akacie /Robinie hegnspæle drevet i jorden

PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Nethegn fås i mange forskellige typer og varianter, og man skal derfor være opmærksom på forskellen i kvaliteten. Hegnet skal holde dyrene inde på folden men skal samtidig beskytte dyrene fra indtrængen udefra. Her kan der være tale om meget større dyr, som relativt nemt kan trænge igennem et nethegn af dårlig kvalitet. Et Bear Fence fra PIT Hegn  er den nyeste teknologi, hvor kvalitet, holdbarhed og hurtig montering går op i en større helhed.

Se vores fårehegn


OPSAT i 2020


KONTAKT OS