Hestehegn – komplet hegnsløsning hos Helgstrand Dressage

Hestehegn og ridebanehegn med høj sikkerhed

Store arealer kræver meget hegn! Hos Helgstrand Dressage er der virkelig smukt med de store arealer, som hestene har at boltre sig på. Selv på en lidt grå regnvejrsdag har det været en stor fornøjelse at være med til opsætning af hegn og adgangskontrol til ejendommen. Projektet har stået på i mere end 3 år.

Vi har i samarbejde med Helgstrand opsat både hestehegn og ridebanehegn med høj sikkerhed, let gennemgang og håndtering ift. dagligdagens rutiner samt fået opsat en så vedligeholdelsesfri løsning som muligt.

 

Et hestehegn, der er tilpasset på den mest optimale måde

Et hestehegn er ikke bare et hestehegn og slet ikke hos Helgstrand Dressage. Der skal tages hensyn til hestenes temperament men også til, hvordan den daglige færdsel og rutiner kan gennemføres på den mest optimale måde. Løsningen er blevet en kombination af vores Guldfakse trådhegn med to tråde samt vores Wrangler træhegn. Visse steder har vi sikret Wrangler hegnet med indertråd, dvs. med elhegn for at øge sikkerheden.

Adgangen til den smukke ejendom er naturligvis også af stor betydning, både hvad angår adgangskontrol men også æstetikken. Til løsningen har vi opsat 2 automatiske skydeporte, hvor der medfølger 10 års overfladegaranti. Herudover hører der til løsningen også matchende låger i hårdttræ samt 16 store hø hække, som placeres ad hoc på de store folde efter behov og årstid.

 

PIT Hegn materialevalg

  • Mange kilometer Guldfakse sikkerhedshegn med 2 tråde monteret på Ø10 og Ø14 hegnspæle
  • Wrangler hestehegn med og uden indertråd (elhegn)
  • 2 automatiske skydeporte
  • 16 høhække

Der medfølger 20 års garanti mod råd (uden nedskrivning) på de trykimprægnerede hegnspæle og stolper. 

 

PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Et Guldfakse trådhegn er et rigtigt godt valg til Helgstrand Dressage. Med de 7 mm tråde øger vi sikkerheden, så tråden ikke kan skade hestene, skulle de komme i karambolage med hegnet. Det er også et hegn med en stærk visuel effekt, som ses tydeligt på afstand. 

Vi yder 20 års garanti på vores FSC® certificerede pæle i trykimprægneret fyrretræ. Denne certificering er garanti for bæredygtig skovdrift og genplantning. Hos PIT Hegn benytter vi kun materialer af høj kvalitet, så du får en langtidsholdbar løsning, der bærer dit hegn. 

  • Trykimprægnerede pæle som har fået en førsteklassesforarbejdning

Se vores hestehegn


OPSAT i 2019-2022


KONTAKT OS