Hestehegn - trådhegn med strøm

Et sikkert hestehegn og hegnspæle med 20 års garanti mod råd

Høj sol, grøn mark – livet er da skønt for en hest. Især når man kan gå sikkert og trygt og græsse på den rigtige side af hegnet.

De kolde tider var på vej på det tidspunkt, vi opsatte dette hestehegn. Det giver køligere temperaturer men også smukke, solrige dage for disse heste, der nu går bag et helt nyt sikkerhedshegn. Vores Guldfakse sikkerhedshegn er en fantastisk løsning til indhegning af heste. Det er et flot og simpelt hegn – og en økonomisk attraktiv løsning.

Vi har her tilsat en solid trælåge, der giver nem adgang til folden, og der medfølger naturligvis 20 års garanti mod råd på de trygimprægnerede stolper, der holder hegnet.

 PIT Hegn materialevalg

  • Elhegn, Guldfakse sikkerhedshegn med 2 tråde - 2,5 mm super wire

  • Trykimprægnerede pæle med 20 års garanti mod råd

  • Trælåge med skudrigle

PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Heste har temperament, og heste er meget forskellige i forhold til racen. Hegnet skal derfor altid tilpasses dine hestes temperament. Vores Guldfakse sikkerhedshegn er et vedligeholdelsesfrit hegn med en meget høj sikkerhed. Det har en stærk visuel effekt, da det ses tydeligt. Wiren er 7 mm og omkranset af en plastkappe. Den skærer dermed ikke hestene, hvis de kommer for tæt på hegnet. 

Se vores hestehegn


OPSAT i 2020


KONTAKT OS