Marvskåret raftehegn på solide stolper

Raftehegn - det naturlige læhegn til haven

Nick Svane er ejeren af et nyt og flot raftehegn. Der var mange overvejelser ift. hvilket hegn, der matchede hans have bedst, for Nick går meget op i sin have. Desuden var der en del servitutter at tage hensyn til. Raftehegnet blev et naturligt valg for at skabe bedst mulig harmoni i hans havemiljø.


”Prøv at se det flotte hegn, jeg har stående i min have”

- udtalelse fra Nick svane

Pris og kvalitet går hånd i hånd, og da vi spurgte Nick, hvordan han oplevede det at være kunde hos PIT Hegn, svarede han: ”Tilliden. Jeg har følt mig tryg, for hele oplevelsen har været gennemført god fra start til slut. Jeg havde brug for vejledning og svar på en del spørgsmål, og det fik jeg. Jeg overvejede selv at sætte hegnet op men er meget glad for, at jeg valgte at få hjælp til montagen. Det ville have taget mig en krig, og jeg ville aldrig have kunne sætte det så flot op selv. Desuden har træ sit helt eget liv så at få et raftehegn til at stå så snorlige, kræver vist det helt rigtige håndelag!”

Tak Nick, fordi vi må dele din historie! 

PIT Hegn materialevalg

  • 19 meter raftehegn i højde 180 cm

  • Rafter af afbarket trykimprægneret AB fyr i Ø5, marvskåret

  • Hegnet er monteret på nedstøbte H-stolper

  • Stolperne er monteret med alutoppe på toppen

  • Der er 20 års garanti mod råd på vores trykimprægnerede FSC® certificerede hegnspæle


PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Et hegn til haven kan have mange funktioner: sikkerhed, afskærmning, pynt eller læ. Som billederne viser her, så går Nick meget op i sin have, og derfor matcher et naturligt hegn - som et raftehegn er hans behov. Der er her opsat et flot havehegn, som holder i mange år frem, og skulle Nick have et behov for at ændre lidt i stilen, vil hegnet altid kunne males eller olieres i en anden farve/nuance.

Se vores raftehegn


OPSAT i 2022


KONTAKT OS