Nyt hegn og låger til søløverne i Odense Zoo

Nyt bassin til Odense Zoo i 2 etaper

De er intelligente og legesyge. De trives bedst, hvis de bliver trænet flere gange om dagen. Det er naturligvis søløverne i Odense Zoo, som vi taler om. Ikke, at vi hos PIT Hegn har forstand på at passe søløver, men vi har forstand på at bygge hegn, der passer godt på dem.

Vi har afsluttet 1. etape i Odense Zoo hos søløverne og er i gang med 2. etape. De har nu fået et nyt og større anlæg, hvor de på sigt skal have adgang til to bassiner med adgang via nogle trækonstruktioner, som de kan kravle op og ned ad.

Det er vores eget smedeværksted på Kielbergvej, som har været med i dette projekt siden opstarten. Der har været fokus på børnevenligheden, så også de små størrelser har godt udsyn fra flere vinkler til de legesyge dyr. 

 

PIT Hegn materialevalg

  • Stålhegn med gitterudfyldning
  • Låger af stål med gitterudfyldning
  • Låger af stål med glas

 

PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Vores vigtigste opgave i et sådan projekt er naturligvis er være en solid samarbejdspartner, der leverer til tiden - og den aftalte kvalitet. På vores eget smedeværksted kan vi fremstille stort set alt i specialmål - både hegn, porte og låger. Kvaliteten til Odense Zoo skal naturligvis tilpasses temperamentet til de dyr, der skal hegnes. Søløver er charmerende men også stærke, og derfor er tremmerne i en god og kraftig tykkelse, så sikkerheden er prioriteret.

Se vores porte og låger

 


OPSAT i 2019


KONTAKT OS