Panelhegn - låger og hegn ved støttemur

Komplet tilpasset løsning - galvaniseret panelhegn med mathcende låger

Hvis du har idéen om, hvad du kunne tænke dig …
… Så kan vi fortælle dig, at der er mange forskellige muligheder for at komme helt i mål med din idé!

Dette er en mindre opgave, der skiller sig lidt ud fra de andre opgaver, vi har med vores panelhegn. For at tilpasse hegn og låger til den eksisterende støttemur, har vi monteret låger på selve muren med skinne. Hegnet er også tilpasset, så det ikke rammer op i sålbænken – og er således også monteret på muren.

Hegn og låger, du ser her, er vores galvaniserede stronggitter, en meget solid panelhegnstype. Den fås i en pulverlakeret udgave, så du kan få den farve, du ønsker dig – men den er nu også rigtigt flot i sin galvaniserede enkelthed og til denne opgave bidrager den med at skabe ro og harmoni.

PIT Hegn materialevalg

  • 2 stk galvaniserede låger på specialmål monteret på muren med 90° åbning, højde 123 cm og bredde 90 cm
  • Galvaniseret panelhegn i højde 103 cm + hegn ved låge
  • Monteret på galvaniserede stolper pr. 2,5 mtr, som er monteret på støttemuren


PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Et panelhegn er et fleksibelt hegn, der som udgangspunkt bliver opsat i fag, som er lige store. Med vores eget smedeværksted har vi mulighed for at tilpasse et panelhegn som ved denne løsning, så hegnet opnår størst mulig harmoni med den bygning eller område, som det skal hegne. I dette tilfælde er hegnet tilpasset både at blive monteret på en støttemur, samt at skulle lukke af helt ind til muren af bygningen.

Læs mere om vores panelhegn


OPSAT i 2023


KONTAKT OS