Panelhegn med 3 sikre låger

Galvaniseret panelhegn til bosted for sårbare unge

Vi er naturligvis hurtige og effektive, når vi opsætter hegn, men mange hegnsløsninger er et projekt, hvor vi arbejder i faser. I rigtig mange tilfælde nedtager vi også det ældre hegn, som skal erstattes, og det giver os lidt flere arbejdstimer, som f.eks. på denne opgave.

Vi er i det midtjyske hos et bosted for sårbare unge. Det særlige ved opgaven er tiden. Det vil sige, at vi ikke fjerner mere hegn, end vi kan lukke hver dag. Det hele gik op i en højere enhed, og det gamle træhegn/trådhegn er nu erstattet af en meget sikker og langtidsholdbar løsning: vores stronggitter hegn som er et af de stærkeste hegn på markedet.

Her er i alt opsat 115 løbende meter hegn med pigge mod jorden, så der stort set ikke er luft til jorden.  Hertil kommer 3 matchende låger, som alle er med 3-punkts håndtag for høj sikkerhed. En god og sikker løsning, der sikrer både indefra og udefra.

 PIT Hegn materialevalg

  • 115 lbm H 183 galvaniseret strong panelhegn med pigge mod jorden

  • Opsat på galvaniserede stolper, støbt til frostfri dybde

  • 2 stk. låge med 90° åbning højde 1,8 m, bredde 1,2 m med gitterudfyldning

  • 1 stk. låge med 90° åbning højde 1,8 m, bredde 1,6 m med gitterudfyldning  

PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Når et hegn skal beskytte både ude- og indefra, kræver det et stærkt hegn. Panelhegn er et fleksibelt hegn at arbejde med og kan f.eks. også tandes, dvs. følge terrænet. Med et panelhegn har man også mulighed for at vælge forskellige størrelse låger, som kan tilpasses med matchende udfyldning. Ønsker man ikke en galvaniseret udgave, fås pulverlakering i mange flotte farver med overfladegaranti.

Se vores panelhegn

Se vores porte og låger


OPSAT i 2024


KONTAKT OS