Panelhegn - stærk sikring af infrastruktur

Panelhegn og 6 meter port yder høj sikkerhed

Galvaniseret gitterhegn med 5x20 cm masker og 6x5x6x mm tråde kan yde en virkelig høj sikkerhed – og er så anvendelig til så mange formål, hvor man ønsker høj sikring.

Infrastruktur er sårbare fysiske anlæg, som kræver stærk sikring. Det har vi her leveret i form af en ren galvaniseret løsning med et hegn på ca. 180 cm i højden, monteret på faststøbte stolper. Det særlige ved de ca. 85 lbn meter hegn er, at det er monteret uden plastbeslag på stolperne, så der er kontakt imellem alt hegn, stolper og jord.

Vi har yderligere opsat en stor port med en 180° åbning ind i pladsen. Porten er samme højde som hegnet og fylder 6 meter i bredden, så der er god plads til forskellige typer af køretøjer, der skal ind og ud af pladsen. Der er monteret skudrigle i portfløjene, så den nemt og hurtigt kan fastgøres i en åben position.

 PIT Hegn materialevalg

  • 85 lbm H 183 galvaniseret gitterhegn med masker 5x20 cm og tråde 6x5x6 mm.

  • Galvaniserede stolper 60x40x2 mm pr. 2,5 m faststøbt i beton

  • 1 stk. port med 180° åbning ind på pladsen, højde 1,8 m og bredde 6 m med paneludfyldning

PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Stærk sikring – og i en stilren, gennemført galvaniseret løsning, hvor paneludfyldningen er ført til dørs i både hegn og port. 

Panelhegn anvendes meget ofte til udendørs sikring af virksomheder eller større arealer, hvor der er behov for ekstra sikkerhed. Det er en hegnstype, der tilfører et enkelt og stilrent udtryk til området og samtidigt signalerer det stor styrke og dermed høj sikkerhed i sig selv. Hegnet er et meget stærkt hegn og modstandsdygtigt overfor både brud og dårligt vejr. Mange udnytter derfor hegnet til også at give området et stærkt udtryk samtidigt det med at det skaber tryghed på den indvendige side af hegnet. På samme måde som ved vores flethegn kan et panelhegn altid påføres en strømførende tråd eller pigtråd på toppen, og samtidigt kan alle porte og låger tilføres hajtænder for at mindske risikoen for, at nogen skulle klatre over hegnet.

Se vores panelhegn


OPSAT i 2024


KONTAKT OS