Panelhegn - Stærk tyverisikring til en bilforhandler

Stronggitter – det stærkeste panelhegn vi har!

I Aarhus har vi for ikke så længe siden afsluttet denne stærke løsning hos en bilforhandler! Der er tænkt over mange detaljer – og høj sikkerhed!

Vi har i første omgang sørget for nedtagning af det ældre maskinflethegn samt to låger. I stedet er der nu opsat noget af det stærkeste hegn, vi har til rådighed: Stronggitter (panelhegn) i højde 2,43 mtr. For yderligere forstærkning er der monteret 3 rækker pigtråd på toppen af hegnet med et skrå udhæng på 45 grader beslag. Det samme gælder for porten, som er monteret med hajtænder på toppen.

Vi har naturligvis sørget for at rydde op efter os, så der er sørget for bortskaffelse af opgravet jord og afpudsning med beton der, hvor vi har fjernet SF sten.

 PIT Hegn materialevalg

  • 86 lbm meter H 243 galvaniseret gitterhegn med masker 5x20 cm og tråde 8x6x8 mm 

  • Monteret på galvaniserede stolper 60x40x2 mm

  • 1 stk. galvaniseret port med 180° åbning, højde 2,43 m + hajtænder på toppen

PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Et panelhegn er et både et meget stærkt hegn men også et vedligeholdelsesfrit hegn med meget lang levetid. Klima, vind og vejr har naturligvis en indvirkning på hegnets levetid, men med et galvaniseret hegn kan du som udgangspunkt forvente op til 20 års levetid. Derfor er dette hegn også ofte et foretrukkent valg hos industri og autoforhandlere.

Se vores panelhegn


OPSAT i 2023


KONTAKT OS