Raftehegn med finesser og detaljer

Naturligt havehegn med marvskårne rafter

Et raftehegn kan også laves med små finesser og detaljer, så man får sin egen unikke løsning. En af de største fordele ved raftehegnet, er den store fleksibilitet i forhold tilpasning til terrænet, især når grunden skråner. Herudover indebærer fleksibiliteten også, at der kan laves forskellige tiltag i forhold til tilpasning i højde og længde.

Til denne løsning har vi lavet ”et lavt hegn” ovenpå en muret væg. Detaljen betyder blandt andet, at du udefra ikke ser, at der er en dør nær huset, som er aflåst indefra.

Afslutningen dvs. toppene giver også hegnet et særligt udtryk. Her har vi anvendt CONE aluminiums toppe, der giver et mere eksklusivt udtryk i det endelige design.

PIT Hegn materialevalg

  • Svensk fyrretræ raftehegn i højde 180, marvskårne rafter
  • Nedstøbte stolper afsluttet med stolpehatte i aluminium
  • Der medfølger 20 års garanti på alle nedstøbte stolper


PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Vær opmærksom på kvaliteten,, når du vælger et naturligt hegn. Jo langsommere vækst, desto tættere åreringe i træet. Det er det, som afgør levetiden på dit hegn. Raftehegn er et naturligt hegn med en meget lang levetid uanset, om du vælger med eller uden bark. Vi giver naturligvis 20 års FULD garanti mod råd på alle stolperne på denne løsning.

Se vores raftehegn


OPSAT i 2021


KONTAKT OS