Smedejernshegn som stakit til forhaven

Smedejernshegn som stakit til forhaven – før og efter billeder

At få et hegn op at gøre mange ting, og man skal ikke tage fejl af den gavnlige psykologiske effekt, som et hegn også kan have. At have sin forhave ud til en vej kan - for nogen -  gøre, at det bliver et sted, hvor man ikke opholder sig ret meget. Afskærmning kan derfor være en god idé, fordi det psykologisk giver en følelse af både afstand og fred for vejen. Det giver en følelse af at være i sikkerhed.

Her var ønsket at få hegn og port op langs indkørslen. Det blev dog til lidt større omgang, hvor der blev flyttet fliser og helt nyt græsanlæg blev lagt efter, at vi havde sat hegnet op. Løsningen blev komplet med stakit på begge sider af smedejernsporten + en låge og et stakit med postkasse i. Smedejernsporten er monteret med automatik, som er vores meget stabile nedgravningsmotor.

Det er blevet til en meget flot smedejernsløsning med 10 års overfladegaranti, der ikke kræver vedligeholdelse.

PIT Hegn materialevalg

  • Smedejernshegn, pulverlakeret sort - stakitter
  • Matchende smedejernsport med portautomatik, nedgravningsmotor
  • Matchende smedejernslåge


PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Hold den lige linje, siger vi gerne om vores smedejernshegn. Det flotteste resultat opnår vi ved de rene linjer, hvilket også betyder, at vi holder os som oftest inden for den samme serie, når vi sammensætter porte og låger til et hegn. Dette hegn har udtryk som stakit, hvilket også overføres til udformningen af både port og låge.

Se vores smedejernshegn


OPSAT i 2022


KONTAKT OS