Solidt dyrehegn til beskyttelse af solcellepark

Nethegn på trykimprægnerede stolper med 20 års garanti mod råd

Et hegn til en solcellepark beskytter mod ubudne gæster og hærværk, især når der bliver valgt at godt og solidt hegn. En solcellepark kræver meget plads samt at der skal tages højde for den daglige håndtering f.eks. græs, jord, ukrudt mv. Visse steder kommer der også til at gå græssende dyr, og her er vi nødt til at tage højde for dyrenes temperament også ved valg af hegn. Derfor er hegnet monteret med 20cm luft til terræn, så alle mindre dyr frit kan komme ud og ind ad indhegningen.

Til denne solcellepark i Odense skal der ikke gå græssende dyr. Projektet har været delt i flere faser, og vi har været med hele vejen. Det betyder, at hegn og låger er opsat i etaper i takt med, at solcelleparken tog form. Vi er endnu ikke helt i mål.

Vi har her opsat et solidt dyrehegn på trykimprægnerede stolper i samme højde hele vejen rundt.  Der er opsat 1 port pt, men flere er på vej. Lågerne er med locinox låse, samt at der er monteret en skudrigel på begge fløje, så det er muligt at fiksere fløjene i åben og lukket tilstand. Alle låger er placeret i hegnslinjen for nem adgang til området.

Til en solcellepark kræver det også materialer med omtanke for miljøet. Hegnet er monteret på trykimprægnerede pæle, som er FSC certificerede. Hermed sikrer vi, at pælene er produceret under bæredygtige forhold, og vi kan samtidig yde 20 års fuld garanti mod råd på alle pæle.

PIT Hegn materialevalg

  • Dyrehegn, H: 170 cm + 20 cm luft til terræn
  • Ø14 hjørnepæle, 350 cm
  • Ø8 mellempæle, 250 cm
  • 5 stk. dobbeltlåger(deergate) med Locinox låse

PIT Hegns bedste anbefaling til denne løsning

Et dyrehegn fås i forskellige kvaliteter, og forskellen i styrken ligger i, hvilken knude der er tale om. Det er altid en god idé at få faglig rådgivning om valg af dyrehegn, da det er svært at se forskel med det blotte øje. Dette dyrehegn er så stærkt, at det endda kan holde ulve ude af området.

Se vores dyrehegn

 


OPSAT i 2023


KONTAKT OS