Specialdesignet port i smedejernsramme

Specialdesignet port i smedejernsramme

Når pladsen er trang, og forholdene er med til at bestemme, hvilke krav der stilles til både udformning og funktionalitet, kommer vores eget smedeværksted på arbejde.

Vi har designet og opsat denne specialdesignede port for en privat virksomhed, som byggede nyt hus i en gammel bydel. Pladsen var trang, hvorfor målene skulle passe til, hvad der var muligt. Her blev portautomatik ikke bare et gode, men også en nødvendighed. Porten, som består af naturtræ er smukt indrammet af en smedejernsramme.

Det særlige ved denne løsning var også ”in-the-making” processen. Vores montører har et godt øje for detaljen og stor erfaring med specialdesignede løsninger, hvorfor vi kunne tilrette porten nøjagtig efter vores kundes ønske. Først lavede vi rammen. Herefter tilpassede vi træfyldningen.

 PIT Hegn materialevalg

  • Smedejernsramme
  • Beklædning af naturtræ, som er monteret efter opsætning af rammen
  • Portautomatik med GSM styring via AAP og trådløst tastatur på begge sider

PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

En port af naturtræ er lidt anderledes men et meget smukt valg. Kombinationen af naturtræ af en høj kvalitet og en ramme af smedejern giver ikke bare en flot men meget holdbar løsning. Det naturtræ, vi anvender, er lang tid undervejs i dets modningsproces (bæredygtig skovdrift), hvorfor den naturlige resistens overfor råd bliver betydeligt længere. Visse træhegn får op mod 20 år og mere levetid i forhold til råddannelse.

Se vores portautomatik


OPSAT i 2020


KONTAKT OS