Stærk løsning - nethegn omkring solcellepark

Dyrehegn på trykimprægnerede stolper med 20 års garanti

En solcellepark bidrager til klimaomstillingen og sikrer mere vedvarende energi i det danske elnet. Solcelleparker kan naturligvis variere meget i størrelse men uanset størrelse, så kræver en solcellepark både plads og at tage højde for nem daglig håndtering f.eks. græs, jord, ukrudt mv.

En solcellepark er naturligvis også udsat for ubudne gæster, hvorfor det oftest kræver en sikker indhegning. Til denne solcellepark har vi leveret og opsat 4500 mtr. nethegn med 20 cm luft til terræn, som sikrer fri passage for mindre dyr. Der er opsat 5 stk. dobbeltlåger med Locinox låse, hvor der på begge fløje er monteret skudrigel, så portene kan fikseres i både åben og lukket tilstand. Alle portene er i placeret hegnslinjen for nem adgang til området.

Til en solcellepark kræver det også materialer med omtanke for miljøet. Hegnet er monteret på trykimprægnerede pæle, som er FSC certificerede. Hermed sikrer vi, at pælene er produceret under bæredygtige forhold, og vi kan samtidig yde 20 års fuld garanti mod råd på alle pæle.

PIT Hegn materialevalg

  • 4500 mtr. dyrehegn, H: 170 cm
  • Ø14 hjørnepæle, 350 cm
  • Ø8 mellempæle, 250 cm
  • 5 stk. dobbeltlåger(deergate) med Locinox låse

PIT Hegns bedste anbefaling til denne løsning

Et hegn vil altid have sine svageste punkter ved åbningerne. I dette hegn har vi tilsat 5 åbninger med dobbeltporte for at lette adgangen ind til området. For at gøre hegnet så stærkt som muligt, er stolperne til portene galvaniserede stolper, som vi har støbt i frostfri dybde.

Se vores dyrehegn

 


OPSAT i 2022


KONTAKT OS