Stærk sikring med gitterhegn og skydeporte

Panelhegn og elektriske skydeporte med klatresikring

Hos GMB Erhvervspark er der nu opsat ikke mindre end 840 meter hegn af den robuste slags. Valget faldt på vores gitterhegn af typen stronggitter, som er et de stærkeste hegn til udendørs sikring. Farven er pulverlakeret sort, som nu er med til at markere samt sikre hele arealet ind til området.

Det særlige ved denne løsning er de ujævne niveauer. Ved at tanne hegnet får vi trods niveauforskellen i terrænet en flot hegnsløsning. Stolperne er drevet i jorden til frostfri dybde.

Til løsningen er valgt 2 elektriske porte til professionelt brug, dvs. op til 40 åbninger/lukninger pr. dag og med en fri åbning på 8 meter. Det er robuste porte, som leveres med en kraftig bundramme og et patenteret rullesystem, og begge porte er udstyret med hajtænder på toppen (klatresikring). Det automatiske styringssystem kan
håndteres via radiosendere eller APP på telefonen og har mange udvidelsesmuligheder.

Vores materialevalg

  • Antrasit strong gitterhegn i højde 183 mm
  • Stolper i samme farve som hegnet (matchende stolper)
  • 2 stk. elektriske skydeporte model PI130 med fuld adgangskontrol. CE godkendt. Udstyret med hajtænder for oven for yderligere sikring

 

PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Vælger du galvaniseret udgave eller et farvet hegn? Farven på dit hegn er med til at definere udtrykket/indtrykket af et areal eller ejendom. Et galvaniseret hegn betragtes oftest som neutralt eller endda en smule industrielt, hvorimod det kan give arealet lidt mere karakter,  når man vælger et farvet hegn, som den sorte farve også gør i dette tilfælde.

Se vores panelhegn


OPSAT i 2022


KONTAKT OS