Svæveporte til OUH og Letbanen

Svæveporte til 32 meter åbning

Når en byggeplads bliver en større og samtidigt et længerevarende projekt, anvender vi ofte svæveporte eller foldeporte. Det øger sikkerheden samtidig med, at de smidiggør/optimerer passagen for de personer, der er involveret.

PIT Hegn har leveret ikke mindre end 6 stk. svæveporte i galvaniseret stål til et stort projekt i Odense. Disse porte er i størrelse 12 til 16 meter lange. Opgaven var at skabe adskillelse mellem 2 byggepladser, hvor portenes primære funktion er at adskille byggepladsen ved Odense Letbane samt byggepladsen ved OUH, men samtidig at sikre mulighed for passage. Billederne viser, hvordan det ser ud, når så store porte er på vej til at blive leveret.

 PIT Hegn materialevalg

  • 2 stk. 16 meter svæveporte 
  • 4 stk. 12 meter svæveporte
  • 2 stk. automatiske fløjporte

PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

En svæveport eller foldeport ligger ofte i faste mål. Ved projekter som disse kan vores konsulenter til enhver tid være en god sparringpartner i forhold til mulige løsninger og designs. Brug os derfor gerne til sparring inden projektets opstart og få vores rådgivning omkring hegn til byggepladsen

Selvom dette er en stor opgave, kan vi levere lige så hurtigt som på andre projekter. Denne type opgave har vi vundet gennem et udbud, hvor vi var de billigste af de hegnsfirmaer, der bød på opgaven. Selvom vi var de billigste, holder kvaliteten selvfølgelig stadig hele vejen. Vii leverer lige så hurtigt som alle andre projekter. 

Se vores svæveporte


OPSAT i 2020


KONTAKT OS