Trådhegn - grønt fletvæv holder kattene i haven

Trådhegn - effektivt hegn til katte

Føler naboen sig generet af din kat? En kat er et herligt dyr, men uanset hvor glad du selv er for din kat/katte, så skal vi jo respektere, at det ikke alle, der er lige vilde med katte. I følge Mark- og Vejfredsloven er du - på trods af kattens strejfende natur - forpligtet til at holde katten på din egen grund. Din nabo er altså i sin gode ret til jage din kat væk!

 

Vi har været ude hos en kunde og montere et trådhegn i haven - til glæde for både katteejer, nabo og katte. Valget faldt på et grønt fletvæv med knæk foroven, der vender ind mod haven. Det indadvendte knæk gør det svært for katten at passere i den højde. Vores kunde valgte den grønne farve for at lade hegnet falde bedst muligt i med hækken. 

 

PIT Hegn materialevalg

  • Kraftig fletvævshegn i grøn farve
  • Knæk på toppen, der vender ind mod haven
  • Galvaniserede smalle stolper af stål inkl. skråstivere

 

PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Et hegn af fletvæv er en kraftig og langtidsholdbar hegnsløsning. Hegnet er vedligeholdselsfrit, hvilket gør det nemt til brug i den private have også. Vi kan til enhver tid sætte et knæk på toppen af et fletvævshegn, der kan vende lige op, eller vende udad eller indad. For at gøre det svært katten skulle denne løsning naturligvis vende ind mod haven.

Se vores trådhegn


OPSAT i 2019


KONTAKT OS