Trådhegn - sikringshegn med pigtråd på toppen

Galvaniseret trådhegn går aldrig af mode

Du ser dem nok mange steder, men du registrerer dem ikke på samme måde, som hvis der stod et tillukket hegn eller en meget farvet hegnsløsning. Maskinflethegnet (eller fletvæv) er bare den gode klassiske løsning inden for trådhegn, der ikke går af mode. 

Maskinflet giver et klassisk udtryk og kan holde til det danske klima med en god PVC belægning. Hegnet bruges både til industri, til institutioner og såmænd også til private områder. Vi ser her et industrihegn med lige pigtråd på toppen og har samtidigt vist, hvordan den samme type hegn kan anvendes til andre formål. Løsningen med pigtråd fås også, hvor pigtråden står med en 45 graders vinkel ud fra stolpen.

Økonomiske fordele ved trådhegn

Maskinflethegnet egner sig rigtigt godt til lange, lige arealer og kan med fordel bruges på steder med bakket terræn. Kan vi sætte hegnet op på længere stykker arealer, er maskinflethegnet ofte den mest økonomiske løsning.

PIT Hegn materialevalg

  • Trådhegn af maskinflet med masker 50x50 cm - med PVC beløgning
  • Galvaniseret stolper støbt i beton (kan også drives i jorden)
  • Afslutning med lige pigtråd

Vi anvender nato pigtråd, som er særdeles effektivt til perimetersikring og kan ikke sammenlignes med almindelig 4 punkts pigtråd. 

PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Vi ved godt, at det først er når hegnet er sat op, at du rigtigt kan mærke effekten af at stå på den anden side. Vi kan altid øge sikkerheden med pigtråd, når du har brug for yderligere sikring! Vi kan naturligvis altid montere det efterfølgende, hvis du er i tvivl, om det er nødvendigt.

Se vores trådhegn


OPSAT i 2018


KONTAKT OS

Hegn - hjælp til hegn, porte og låger. Få professionl vejledning

Vi giver gerne gratis råd og vejledning om hegn.
Skriv til os, og du hører fra os, så hurtigt vi kan. 

Du finder priser her: pithegnshop.dk
Ses vi også på Facebook?