Træhegn som fodhegn ved trafikeret vej

Tænk nyt og brug træhegn i stedet for metalhegn

Vi kan sagtens lave afgræsninger med andre typer hegn end de traditionelle metalhegn, som vi oftest ser langs motorveje, landeveje og motortrafikveje. På Djursland har vi opsat ikke mindre end 1,7 km fodhegn langs banen! Dette er ikke bare en dekorativ løsning. Det er også en god langsigtet investering. Der følger 20 års garanti mod råd med på bomme og pæle. 

Hos PIT Hegn leverer vi udelukkende fodhegn af certificeret kvalitetstræ. Denne løsning er lige så sikker, lige så tydelig og lige så holdbar som ved brug af metalhegn. 

 

PIT Hegn materialevalg

  • Ø140 stolper af træ, der er monteret med 3 meters afstand
  • 3 meter lange træbomme
  • Alt træ er FSC Certificeret og NTR-A imprægneret med 20 års garanti mod råd

 

PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

En pullert behøver ikke at være en metalstolpe med kæde. En pullert kan sagtens være et dekorativt træhegn, som er med til at forskønne området. Vi ser flere og flere træhegn til markering af parkeringspladser ved både virksomheder, butikscentre samt til markering af trafikerede veje (som denne løsning). Et træhegn giver en flot afslutning samtidigt med, at det er et hegn med en stærk signalværdi i forhold til dets primære funktion.

Vi samarbejder naturligvis også gerne med forskellige entreprenører og entreprise selskaber omkring denne type løsning. Brug os rigtigt fra starten af. Vi ved rigtigt meget om alle typer af hegn.

Læs mere om vores fodhegn


OPSAT i 2019


KONTAKT OS