En bom er en driftsikker P-vagt

Brug bomme og bomanlæg til afspærring af høj sikkerhed

Bom og bomanlæg

En bom er en sikker P-vagt! Visse steder er der behov for afspærring, som ikke kan gøres med et hegn, adgangslåge eller port. Det gør vi i stedet for med en bomme, pullerter eller automatiske bomanlæg. En bom fungerer upåklageligt som stabil trafikregulering, og derfor kalder mange det også for en sikker P-vagt. En løsning med en manuel bom er en løsning, som hurtigt kan eksekveres. Skal der et automatisk bomanlæg til, er processen ofte af lidt længere varighed. Vi anbefaler altid at tage os tidligt ind i projektfasen, da vores erfaring kan bruges allerede på tegnebrættet. Det kan spare dig for både tid og omkostninger i den sidste ende.

Bomme - forskellige muligheder fra PIT Hegn

 • Bomme af galvaniseret stål
 • Automatiske bomanlæg som sammensættes efter jeres behov
 • Vejbom og parkeringsbom
 • Spærrebom med automatik eller elektrisk bom

> Se også vores pullert løsninger


Rådgivning og styring af processen? Beder du om vores hjælp, tager vi gerne ansvaret i processen. På den måde kan du få glæde af vores store erfaring. Vi ved, hvilke spørgsmål vi skal stille. Kontakt os gerne og bed om, at en af vores konsulenter ringer dig op.


 

Bomme til afspærring og regulering

Bomme anvender vi ofte i stedet for en port, hvor fokus er at forhindre indkørsel. I forhold til en port har en vejbom eller parkeringsbom naturligvis en lav sikkerhed men er nyttig til hel eller delvis blokering af færdsel. Samtidig er det en billig løsning i forhold til en automatisk port. Mange vælger en elektrisk bom med et styresystem, der matcher et eksisterende system. Er det første gang, I skal have opsat et bomanlæg med en automatisk spærrebom eller parkeringsbom, kan I med fordel kontakte os og få råd og vejledning allerede i idéfasen.  

 

Bomme - effektiv afspærring med en elektrisk bom eller komplet bomanlæg.

Elektrisk bom fra PIT Hegn:
den automatiske Bom GARD8

Denne automatiske vejbom anvendes ofte til adgangskontrol og trafikregulering ved parkeringspladser, indkørsler, garageanlæg mv. Bomanlægget kan betjenes manuelt eller automatisk med f.eks.

 • Fjernbetjening
 • Kortlæser
 • Fotocelle
 • Magnetføler
 • Tastatur

Den automatiske Bom GARD8 kan sikres med fotoceller, magnetføler og nødstop. Bomanlægget forsynes endvidere med en manuel betjeningsfunktion i tilfælde af strømsvigt. 

Bom: op til 750 cm
Motor: 220 volt
Åbningstid: 4-8 sekunder
Anslagsstolpe: kan tilkøbes


En bom findes i flere udgaver og kan vippe op i luften, dreje til siden eller køre sidelæns. Om der skal benyttes en alm. vejbom eller et bomsystem bestående af en skydebom eller en svingbom afhænger af placering og behov. Lad vores medarbejdere hjælpe dig med at finde frem til den mest optimale løsning. Kontakt os for mere info.

SE PULLERTER


 

Manuel bom og bomanlæg til afspærring

En manuel bom er et godt og billigt alternativ til et automatisk bomanlæg og anvendes ofte ved indkørsler og parkeringsområder. Den manuelle bom anvendes ofte i stedet for en port på steder, hvor man ønsker at forhindre indkørsel eller at kunne regulere trafikken. En manuel bom har et lavt sikkerheds niveau i forhold til en port eller automatisk bom men er en billigere løsning en automatisk port. Vores manuelle bomme leveres altid med en hængselstolpe, to anslagsstolper samt beslag til hængelås. 

Bomme - vejbom til cykelsti. Sikker afspærring ind til boligområder
Bomme - manuel bom til sikker adgangskontrol. Sikker P vagt
Bom - manuel vejbom til styring af trafik. Sikker P vagt
Bomme - manuel vejbom af galvaniseret stål. PIT HEGN

 

En galvaniseret bom leveres som standard i 5 meters længde men kan skæres ned til 3 meter. På vores smedeværksted kan vi fremstille stort set alt på mål f.eks,

 • Vejbom
 • Stibom
 • Spærrebom
 • Parkeringsbom

Vi hjælper dig gerne med opmåling og rådgivning omkring valg af bomanlæg. Find din PIT Hegn medarbejder her. 

KONTAKT OS


 

Opsætning af bomme og bomanlæg

Opsætning af bomme er en relativ enkel opgave, som derfor oftest kan klares på kort tid. Slip for fejl og lad vores erfarne montører sørge for, at opsætningen er korrekt og sikker. Vi har en stor maskinpark, der sikrer os hurtig og effektiv opsætning af bomanlæg – store som små. Du kan regne med, at et PIT Hegn står færdigt til aftalt tid, og at vores montører har øje for selv den mindste detalje.

Bom - opsætning af bomme og pullerter. PIT HEGN
Bom - opsætning af bomme og bomanlæg. PIT HEGN

 


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af porte og låger eller ring på telefon 6225 1254.

Du kan også blive inspireret af vores referencer her. 

KONTAKT OS