Pullerter er effektiv og ubesværet trafikregulering

Afgrænsning med bomanlæg, bomme eller vejbom

Pullerter og bomme

Visse steder er der behov for afspærring, som ikke kan gøres med hegn, låger eller porte. Det kan vi i stedet gøre med pullerter, bomme eller manuelle bomanlæg, som også fungerer upåklageligt som stabil trafikregulering. En løsning med vejbom eller pullert med kæder er også en løsning, som hurtigt kan eksekveres. Vi anbefaler altid at tage os tidligt ind i projektfasen, da vores erfaring kan bruges allerede på tegnebrættet. 

Hos PIT Hegn kan vi tilbyde flere forskellige løsninger til afspærring

 • Pullerter med kæde
 • Bomme af metal
 • Fodhegn som afspærring
 • Vejbom, parkeringsbom eller elektrisk bom
 • Bomsystemer som sammensættes efter jeres behov
 • Spærrebom med automatik

Besøg os også gerne på Kielbergvej i Ringe og se vores showroom med forskellige bomanlæg, porte og låger. Vi kan også demonstrere forskelligt portautomatik - inde og ude. 


Rådgivning og styring af processen? Beder du om vores hjælp, tager vi gerne ansvaret i processen. Benyt dig af vores gratis konsulentbesøg tidligt i projektfasen. På den måde kan du få glæde af vores store erfaring. Vi ved, hvilke spørgsmål vi skal stille. Kontakt os gerne og bed om, at en af vores konsulenter ringer dig op.


Pullerter og bomme af træhegn (fodhegn)

Pullerter behøver ikke at være en metalstolpe med kæde. En pullert kan sagtens være et dekorativt træhegn, som er med til at forskønne området. Vi ser flere og flere træhegn til markering af parkeringspladser ved både virksomheder, butikscentre samt til markering af trafikerede veje (som denne løsning).

pullerter og bomme. Brug et træhegn som afspærring ved naturområder. Få en pris fra PIT Hegn

Et træhegn giver en flot afslutning samtidigt med, at det er et hegn med en stærk signalværdi i forhold til dets primære funktion. Et fodhegn anvendes ofte også som bomme til stier, der kræver tydelig afmærkning.


Hos PIT Hegn leverer vi udelukkende fodhegn af certificeret kvalitetstræ. Denne løsning er lige så sikker, lige så tydelig og lige så holdbar som ved brug af metalhegn. 

SE VORES FODHEGN


Bomme til afspærring og regulering

Bomme anvender vi ofte i stedet for en port, hvor fokus er at forhindre indkørsel. I forhold til en port har en vejbom eller parkeringsbom naturligvis en lav sikkerhed, men er nyttig til hel eller delvis blokering af færdsel. Samtidig er det en billig løsning i forhold til en "port". Mange vælger en elektrisk bom med et styresystem, der matcher et eksisterende system. Er det første gang, I skal have opsat et bomanlæg med en automatisk spærrebom eller parkeringsbom, kan I med fordel kontakte os og få råd og vejledning allerede i idéfasen.  

PIT Hegn anbefaler: den automatiske Bom GUARD 8

Bomme og pullerter - få et godt tilbud på hegn, porte og trafikregulering

Denne automatiske vejbom anvendes ofte til adgangskontrol og trafikregulering ved parkeringsplakser, indkørsler, garageanlæg mv. Dette bomanlæg kan betjenes manuelt eller automatisk med f.eks.

 • Fjernbetjening
 • Kortlæser
 • Fotocelle
 • Magnetføler
 • Tastatur

Den automatiske Bom GARD 8 kan sikres med fotoceller, magnetføler og nødstop. Bomanlægget forsynes endvidere med en manuel betjeningsfunktion i tilfælde af strømsvigt. 

Bom: op til 750 cm
Motor: 220 volt
Åbningstid: 4-8 sekunder
Anslagsstolpe: kan tilkøbes


Bomme fås i mange forskellige udgaver og kan vippe op i luften, dreje til siden eller køre sidelæns. Om der skal benyttes en alm. vejbom eller et bomsystem bestående af en skydebom eller en svingbom, afhænger af placering og behov. Lad vores medarbejdere hjælpe dig med at finde frem til den mest optimale løsning. 

SE OGSÅ PORTAUTOMATIK


Pullerter med og uden kæde

Afspærring med pullert med kæde. Sikker indhegning af områder

Til sikring og afskærmning af udendørsarealer kan vi med fordel anvende pullerter med og uden kæde. Vi anvender oftest denne løsning ved autoforhandlere og parkeringspladser ved f.eks. indkøbscentre men det er også en anvendelig løsning til andre formål. En pullert er en enkelt form for afspærring, som kan leveres både som faste, aftagelige, nedsænkelige og automatiske, som kører ned i jorden.

Materiale, pullerter: Varmgalvaniserede Ø 101 mm
Højde: 50-125 cm
Kæde: Varmgalvaniserede Ø 12 mm
Fundament: Beton Ø 30 cm
Anbefalet afst.: Maksimalt 150 cm, uden kæde. Maksimalt 300 cm, med kæde


En standard PIT Hegn pullert løsning leveres for faststøbning i en frostfri dybde og med en ubrudt kæde, der ledes gennem alle pullerter for til sidst at blive fæstnet. En pullert kan også være en aftagelig pullert, dog er dette ikke standard. Kontakt os og hør nærmere omkring pris for pullerter på telefon 6225 1254.

SE REFERENCER MED PULLERTER 


Opsætning af pullerter og bomme

Opsætning af både pullerter og bomme er en relativ enkel opgave, som derfor oftest kan klares på kort tid. Slip for fejl og lad vores erfarne montører sikre, at opsætningen er korrekt og sikker. Vi har en stor maskinpark, der sikrer os hurtig og effektiv opsætning af bomanlæg og pullerter.

Du kan regne med, at et PIT Hegn står færdigt til aftalt tid, og at vores montører har øje for selv den midnste detalje.


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte typer af porte og låger eller ring på telefon 6225 1254

Bliv inspireret af vores referencer her. 


 

Pullerter som afspærring med vejbom og parkeringsbom. Vi kan levere alt i bomme, spærrebom, elektrisk bom, vippe bom, bomsystem, bomme til stier og pullerter

Pullerter som afspærring med vejbom og parkeringsbom. Vi kan levere alt i bomme, spærrebom, elektrisk bom, vippe bom, bomsystem, bomme til stier og pullerter

Pullerter som afspærring med vejbom og parkeringsbom. Vi kan levere alt i bomme, spærrebom, elektrisk bom, vippe bom, bomsystem, bomme til stier og pullerter

Pullerter og bomme. Et træhegn kan være et effektivt bomanlæg, vejbom eller som bomme til stier. Kontakt PIT Hegn for en god pris

Pullerter og bomme. Et bomanlæg kan også være et fodhegn - træhegn. PIT HEGN

Pullerter og bomme. Et træhegn kan være et effektivt bomanlæg, vejbom eller som bomme til stier. Kontakt PIT Hegn for en god pris

Bomme til stier - fodhegn som pullerter og bomanlæg. Alt i hegn, porte og låger. PIT Hegn

 

Hegn - hjælp til hegn, porte og låger. Få professionl vejledning

Vi giver gerne gratis råd og vejledning om hegn.
Skriv til os, og du hører fra os, så hurtigt vi kan. 

Du finder priser her: pithegnshop.dk
Ses vi også på Facebook?