Sikring med stålhegn skaber tryghed

Sikring af kommunale bygninger og områder

Hegn til psykiatri/fængsler

Sikringshegn med stålhegn til områder med særligt udsatte udfører vi med en særlig omtanke for den høje sikkerhed og har samtidig øje for det samlede design af hegnsløsningen. Når vi sikrer områder, hvor mennesker er i behandling, behøver en sikring ikke altid at ligne "hård" sikring men skal syne som beroligende beskyttelse og områdeafgrænsning. Et galvaniseret hegn er både sikkert, funktionelt og en løsning, som mange kommuner bruger i dag. 

Vi har solide løsninger med sikre hegn til f.eks. 

  • Psykiatrien
  • Fængsler
  • Behandlingshjem / områder
  • Institutioner for særligt udsatte mm.

Hos PIT Hegn har vi mere end 25 års erfaring med projektbaserede kommunale løsninger. Vi ved f.eks. at der ikke må være skarpe kanter, noget, man kan klatre op af, og hegnet skal sikre både inde- og udefra. Vi anvender kraftige søjler/stolper, gitterhegn og ofte også net eller yderligere sikring på toppen. Tag os med tidligt i projektet, og vi kan give jer flere løsningsforslag at vælge mellem. 

Hvilken hegnstype bør du vælge

Denne type hegn bør naturligvis være af en kraftig kvalitet, hvor sikkerheden er øverst på prioriteringslisten. Vi har naturligvis flere forskellige hegnstyper, men vores foretrukne hegn er stronggitter løsninger. Et stronggitter hegn er et kraftigt stålhegn (panelhegn) til en god pris. Hegnet fås i flere forskellige højder og i alle regnbuens farver, så hegnet kan designes til at matche omgivelser og bygninger bedst muligt. Ønsker man et neutralt hegn, anvender vi en galvaniseret udgave uden pulverlakeret overflade. Se nærmere beskrivelser af vores forskellige hegnstyper herunder. 

Til disse typer kan vi kombinere porte, låger, adgange med forskellige sikringsmekanismer efter eget valg. Er der brug for yderligere sikring på hegn i yderområder, kan der også anvendes pigtråd på toppen. 

SE HEGN TIL BOLDBANER


Denne form for hegn vil altid være projektbaseret og afhænger af behovet hos det enkelte sted. Kontakt os gerne uforpligtende og lad os høre om jeres kommende projekt. Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254. Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.


 

Port og sikkert hegn til psykiatrien. Adgangskontrol og høj sikring

Sikring med hegn, porte og låger til kommunale områder. PIT Hegn

hegn - panelhegn og stålhegn til kommunale områder

hegn-porte-og-laager-til-skoler-og-institutioner-pit-hegn

Gitterhegn til boldbane. Alt i hegn og port til sportsplads

Galvaniseret hegn til boldbur. PIT HEgn

Vejledning, opmåling og opsætning

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Opsætning af hegn - få vores hjælp og rådgivning

Få et tilbud på en færdig løsning
Vores montører er professionelle fagfolk, som er omhyggelige med et godt øje for detaljen. Tag os med allerede i idéfasen og brug os som samarbejdspartner på den komplette løsning. Vi kommer gerne på besøg til en indledende dialog om jeres nye projekt. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER