Flethegn i et væld af farver

Flotte og sikre hegn i en kvalitet, du kan stole på

Hegn til skoler, SFO og børnehaver

Det er vigtigt for os, at du som kunde kan stole på kvaliteten. Hos PIT Hegn rådgiver vi dig ud fra vores erfaring med forskellige hegnstyper og projekter gennem årene. Vi kan lave standardløsninger af f.eks. flethegn og panelhegn eller specialtilpassede løsninger med vores egen smed. Inden du kontakter os, er det godt at have overvejet:

  • Højden
  • Hvilket formål 
  • Mulighederne for låger, porte og indgangsforhold

Vælg en hegnstype der passer

Presset på et institutionshegn er meget stort, da der ofte er mange børn, som skal kunne lege i sikkerhed bagved hegnet, i modsætning til et hegn, der har til opgave at holde uvedkommende ude fra området. Vi siger gerne, at børn må klatre i et PIT Hegn, fordi det er udviklet til at kunne holde til at blive brugt, men for at forhindre børn i klatre i hegnet, må maskerne maksimalt være 50 mm. Vi anbefaler derfor altid hegnstypen fletvæv med minimum 2,5 mm tråd eller endnu bedre et panelhegn. Både panelhegn og fletvævshegn er optimale til indhegning af:

  • Skoler
  • SFO
  • Dagsinstitutioner
  • Børnehaver
  • Naturbørnehaver

Der kan være mange formål med et hegn, der skal passe på børn og unge. Et stålhegn er stærkt men fungerer f.eks. ikke som et støjhegn. Her har vi brug for en helt anden hegnstype som f.eks. komposithegn. Mange børnehaver har i dag også brug for et hegn, der passer til børnehavens formål og mission, hvorfor vi kan levere "naturlige" hegn, der falder godt i med omgivelserne. Et hegn til en naturbørnehave laves ofte med hegnspæle af træ og flethegn.

Få vores hjælp tidligt i jeres projektfase. Vi har meget stor erfaring på dette område og kan komme med flere løsningsforslag til projektet. Vi bestræber os - så vidt det er muligt - at afgive tilbud inden for 24 timer! 


Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254.
Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.


Hegnshøjde med psykologisk effekt

Højden på hegnet afhænger af hvilken type af institution, som skal sikres. En god tommelfingerregel er, at hegnet skal være minimum ligeså højt som de personer, der går i institutionen. Den psykologiske effekt af, at man ikke kan kikke over hegnet, er stor. Den mest anvendte hegnshøjde er 150 cm, men vi leverer også højder på 100 cm, 125 cm og 180 cm.

Hegn og låge til børnehave. Bred låge sikrer nem passage.

Stolper og opsætning

Der kan anvendes galvaniserede stålstolper, trykimprægnerede træstolper eller Akacie naturpæle. Stolperne kan enten nedrammes eller støbes i beton alt efter typen af hegn og opgave. På den måde sikrer vi et solidt og holdbart hegn, der kan holde i mange år. Få gratis rådgivning fra en af vores PIT Hegn medarbejdere

LÆS OM VORES PANELHEGN

 

Brug for at skærme lyden fra legende børn på legepladsen? 
> Se vores støjhegn her

 

Gitterhegn til skole. Alt i panelhegn, porte og låger. PIT Hegn

Flethegn til skole, SFO og børnehaver. Få gratis rådgivning

Flot indhegning med flethegn til skoler, SFO og børnehaver

Hegn, porte og låger til skoler, børnehaver og SFO. PIT Hegn

Trådhegn og hegnstolper af træ til børnehave, SFO og skoler. PIT Hegn

Støjhegn til skoler og børnehaver. Skærm lyden fra larmende børn på legepladsen

 

VEJLEDNING, OPMÅLING OG OPSÆTNING

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Opsætning af hegn og flethegn. Få et godt tilbud på hegn

Få et tilbud på en færdig løsning
Vores montører er professionelle fagfolk, som er omhyggelige med et godt øje for detaljen. Tag os med allerede i idéfasen og brug os som samarbejdspartner på den komplette løsning. Vi kommer gerne på besøg til en indledende dialog om jeres nye projekt. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER

Vi giver gerne gratis råd og vejledning om hegn.
Skriv til os, og du hører fra os, så hurtigt vi kan. 

Du finder priser her: pithegnshop.dk
Ses vi også på Facebook?