Galvaniseret trådhegn holder til vind og vejr

Stilrent og langtidsholdbart hegn til boldbaner

Hegn til boldbane  / sportsplads

Et godt trådhegn til sportsarealer er udviklet, så det kan holde til de danske vind- og vejrforhold samtidig med, at det sikrer området både inde- og udefra. Vi bruger ofte et galvaniseret trådhegn af fletvæv til dette formål. Skal vi have en stærkere løsning, anvender vi en kraftigere type hegn, som vi kalder stronggitter.

Hos PIT Hegn har vi et stort sortiment inden for trådhegn til sportsarealer:

  • Street boldbanehegn
  • Alm. boldbanehegn af fletvæv eller stronggitter
  • Hegn til golfbane
  • Hegn til tennisbane
  • Hegn omkring sportspladser mv.

Vi anvender følgende hegnstyper til vores boldbaneprojekter

  • Fletvæv
  • Panelhegn
  • Fiskenet

FÅ INSPIRATION FRA UDFØRTE OPGAVER


Afhængig af områdets størrelse og anvendelsesmuligheder har vi flere muligheder for en flot og holdbar løsning. Vi tager altid højde for, hvilke boldbanen skal kunne holde til. Et boldbanehegn fås i forskellige mål og i op til 6 meters højde. I kan derfor få en skræddersyet løsning, der passer til jeres behov. Vi kan både levere og opsætte hegnet. 


Flethegn - hegn til boldbane og sportsplads

Trådhegn - hegn til boldbane og sportsplads


Boldbanehegn til kunststofgræsbaner

Der er andre hensyn at tage, når vi laver hegn til kunststofgræsbaner end til almindelige boldbaner og sportspladser. Vi har et ansvar for at passe på miljøet og sikre, at granulaten forbliver på banen - til glæde for brugerne af banen og den omkringliggende natur. Mange vælger den traditionelle løsning med en granulatsikringsplade nederst på hegnet. Vi har været med til flere projekter, hvor vi dobbeltsikrer med et yderligere overstykke, som i øvrigt kan præge hele hegnets design og udtryk. 

boldbanehegn til kunststofgræsbaner - PIT HEGN

Vi vægter det gode samarbejde højt! Vi ved, hvor vigtigt det er, at denne type projekter glider, og vi forholder os altid til de beskrevne retningslinjer for boldbane løsningen. Vores leveringstid ligger typisk på 4-6 uger + 10 arbejdsdage til montering af hegnet. Alt afhængigt af projektets størrelse naturligvis. 


Se et eksempel på en dobbelt granulatsikring af en kunststofgræsbane her


Vi hjælper fra idé til færdigt hegn

Presset på et sportshegn er endnu større end på et institutionshegn og monteres derfor altid på varmgalvaniserede stolper sammen med en fletvævs hegnstype. Øverst kan vi endvidere montere et boldnet eller anden yderligere sikkerhedsforanstaltning. Det giver samlet en effektiv indhegning af sports- eller aktivitetsområdet. 

Vi rådgiver gerne helt fra opstartsfasen, så I kan være trygge ved, at vi kommer godt fra start. Vores montører har stor erfaring med boldbaneprojekter og boldbure. Så brug os gerne til at "spille bold op af", så vi sammen finder frem til den helt rigtige løsning.

Hegn til boldbaner. Galvaniseret hegn med nedrammede stolper. PIT HEGN

 


Kontakt os gerne uforpligtende og lad os høre om jeres kommende projekt. Vi samarbejder naturligvis gerne med øvrige leverandører. Se vores produktblade for en nærmere beskrivelse af de enkelte hegnstyper eller kontakt os på telefon 6225 1254. Du kan også blive inspireret af vores udførte opgaver.


 

Sportshegn - boldbane hegn til tennisbane anlæg

Boldbanehegn med dobbelt granulatsikring. Hegn der passer på miljøet. PIT Hegn

Flethegn til boldbane. Fletvæv er en sikker løsning til sportsarealer. PIT Hegn

Boldbanehegn - grønt stronggitter hegn er en stærk type trådhegn med matchende låge. PIT Hegn

Port til indkørsel - asymmetrisk port til boldbane og sportsplads

Boldbanehegn fås i næsten alle højder og farver. PIT Hegn

boldbanehegn - alt heg. porte og låger til sportspladsen

Vejledning, opmåling og opsætning

Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Telefon 6225 1254
Email: info@pithegn.dk

Opsætning og reparation af galvaniseret trådhegn til boldbane /sportsplads

Få et tilbud på en færdig løsning
Vores montører er professionelle fagfolk, som er omhyggelige med et godt øje for detaljen. Tag os med allerede i idéfasen og brug os som samarbejdspartner på den komplette løsning. Vi kommer gerne på besøg til en indledende dialog om jeres nye projekt. 

FIND DIN PIT HEGN MEDARBEJDER