Balusterhegn, panelhegn og 4 porte til Vilomix

Balusterhegn som facadehegn skaber det første indtryk!

Hos Vilomix lå valget først på et gitterhegn rundt om hele virksomheden, men slutresultatet endte i en sammensætning af to komplementære hegn. I alt er det blevet til godt 714 meter hegn hele vejen rundt.

Ud mod vejen har vi opsat det elegante balusterhegn, som er valgt for både sikkerhedens og selve udtrykkets skyld. Resten af virksomheden (mod bagsiden) er hegnet ind med gitterhegn i komplementære farver. Da grunden er stor, har vi her i alt opsat 4 forskellige slags porte.


Det er en meget flot løsning hos Vilomix, og der er kræset for detaljerne men omtanke for hegnets effekt på grundens fremtoning. Sikkerhedsmæssigt er det vanskeligt for ubudne gæster at forcere et balusterhegn, og mange vælger det også for udtrykkets skyld, da det er et meget elegant hegn.

Der er valgt to forskellige teknikker til hegnet

  • Balusterhegnet i højde 1,83 meter - er opsat på støbte stolper
  • Gitterhegnet i højde 1,8 m - er drevet 1 meter i jorden
  • Stolper i samme farve som hegnet (matchende stolper)

Portene er robuste med kraftig bundramme og patenteret rullesystem. De er konstrueret til professionelt brug med op til 50 åbninger/lukninger om dagen med en fri åbning på 7 og 10 meter i højde 1,8 meter.

Med til løsningen følger et årligt serviceeftersyn, så Vilomix ikke behøver at tænke over, om der er styr på hegn og porte. Første gang ca. 12 måneder efter opsætning.

PIT Hegn materialevalg

  • Stronggitter, antracit
  • 3 stk. elektriske skydeporte i 3 forskellige længder med fuld adgangskontrol. CE godkendt. Udstyret med hajtænder for oven for yderligere sikring
  • Manuel svingport med 180 graders åbning

PIT Hegn's bedste anbefaling til denne løsning

Farven på hegnet (både balusterhegn og panelhegn) matcher det udtryk, som Vilomix ønskede skulle ”klæde bygningerne”, nemlig den samme RAL farve, der matcher de andre bygningsdele 100 %. Hermed bliver hegnet i kombination med bygningerne en del af det samlede brand. Farven er ens på alle slags hegn og porte.

Se vores skydeporte

OPSAT i 2021


KONTAKT OS