Broadwalk til Gørlev Sø

En broadwalk i Gørlev skal få flere ud i naturen

I Gørlev vil man – som i mange andre kommuner – gerne have flere ud og nyde den dejlige natur. Vi har været en del af naturprojekt i Gørlev, hvor byens borgere havde et ønske om at kunne gå tørskoet rundt om Gørlev Sø. Projektet er dels fundet og dels godt hjulpet af frivillige kræfter fra byen.

Der er nu installeret en flot 170 meter lang broadwalk hele vejen rundt om søen. En broadwalk er et slags trædæk, som står på pæle, altså er hævet op over det våde område. Det smarte ved en broadwalk er, at vand, flora og fauna kan passere uhindret under stien, som er et meget vigtigt element i denne type projekt.

På dækket er der også monteret 3 fine bænke, der indbyder til en afslappende stund og nyde naturen rundt om Gørløv Sø. Vi har bygget broadwalken og sponsoreret bænkene til projektet.

Broadwalken er opsat på kraftige robinie stolper og monteret med Douglas planker. Alle materialer falder så fint og harmonisk ind i naturen – og har en lang levetid. Forhåbentlig til glæde for rigtig mange borgere i Gørlev og omegn.

Du kan læse mere om projektet lige her: https://tv-kalundborg.dk/nyheder/161-meter-boardwalk-er-en-del-af-nyt-naturprojekt/

Se vores hegnspæle


OPSAT i 2022


KONTAKT OS