Naturpleje

PIT Hegn er specialister indenfor naturpleje. Hegn udført i miljørigtige materialer er vort hovedområde, men vi udfører også mange beslægtede opgaver i forbindelse med naturpleje.

Vi anvender kun FSC certificerede pæle og vores sortiment er under stadig udvikling med både miljøkrav, kvalitet og nye produkter.

naturpleje-1     FSC---Promotion-Logo---Grøn-Hvid---Landscape

Specielle produkter

Hos PIT Hegn finder du også de specielle produkter, der ønskes i naturplejen - Faldlåger, færist, bomme og fangefolde, som altid er på lager på vores centrallager til hurtig levering. Desuden tilbyder vi at lave mindre broer og spang i ege- og akacietræ.

færist      fangefolde     spang

Få glæde af tilskud fra Natura 2000 - PIT Hegn hjælper dig!

For at bevare og beskytte den danske natur, er der fra forskellig side mulighed for at få tilskud til opsætning af hegn og elforsyning med henblik på afgræsning af natur og engarealer i Danmark. Der er flere muligheder, hvor den mest kendte er Natura 2000 ordningen. Den omhandler en række områder i Danmark (defineret i EU). Til disse projekter kan man opnå et tilskud på 100%.

Vi har et særdeles omfattende sortiment, af såvel hegn og låger således, at der kan findes en god løsning uanset forholdende. Vi kan samtidig tilbyde rydning af hegnslinjer, slåning af arealer og stier.

Vi hjælper dig gerne i forbindelse med ansøgningen med tilbud m.v., så kontakt din lokale PIT Hegn forhandler for yderligere oplysninger og information.

Natura-2000   naturpleje folder

 

Kontakt PIT Hegn

PIT Hegn A/S
Tlf.: 6225 1254   info@pithegn.dk

Adresse:

Kielbergvej 8, 5750 Ringe